nala -> RE: Kakva kolica? (10.5.2010 15:16:51)
|
Devojke, evo i mog visegodisnjeg iskustva sa Peg Perego Pliko P3 Classico-m. Kupila sam ga 2005. godine i bio je negde oko 200 evra i kupljen je u nekoj prodavnici u Sava Centru. U drugim prodavnicama je bio i do 270 evra. To su kolica koja su najlaksa za sklapanje.Sklapam ih i rasklapam jednom rukom a u drugoj drzim dete, sto je jako bitno kada ste same.Sklapaju se kao kisobran i imaju sve polozaje od lezeceg do sedeceg, sto je opet jako bitno.Nisu najlaksa na svetu, ali za ono sto pruzaju i jesu.Gde cete naci kolica koja zauzimaju malo mesta, sa normalnim tockovima (a ne onim koja zapinju na najmanju neravninu na putu), koja uz to nisu teska, kada se sklope imaju rucku za nosenje.Ona su napravljena od dur-aluminijuma i zato su lagana. Kada kupujete kolica, a dete vam je jos uvek beba, povedite neko dete koje ima bar 2,5 godine ili zamolite neku mamu u prodavnici da vam dozvoli da provozate njeno dete po prodavnici pa cete se lakse odluciti. Male bebe sve idu lagano, barem po ravnim i uglancanim povrsinama u prodavnicama. A kad krenete da vozate po gradu, a kolica teska, pa onda jos i torba, pa svratite do pijace, prodavnice i natovarite ih a beba vise nije beba nego dete od 12 i vise kg, pa nekoliko kg hrane, a kolica teska 15 kg, pa ti vozaj majcin sine. Ja sam pazljivo birala kolica, poucena tudjim iskustvima, naravno dobrim i losim, ali uglavnom losim i na osnovu toga odabrala ova koja sam pomenula. Ako vas jos nesto zanima, rado cu vam odgovoriti. [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|