She Ra -> RE: Kakva kolica? (10.3.2010 21:26:08)
|
Ja se bas razmisljam oko kolica... Bila sam u Aksi i probala Graco Trekko.. Kada su rasklopljena - predivna su, sjajno se okrecu u svakom smeru samo jednom rukom, stabilna su iako su na tri tocka i kada predjes tockom preko necega, bukvalno se kolica ni ne pomere koliko su dobri tockovi i amortizeri.. Ali ima svojim mana u sledecem smislu, kada se sklope mnogo su velika, mi u prodavnici cak nismo uspeli ni da ih podignemo tako sklopljena. Zauzela bi nam ceo gepek iako imamo karavan. Sklapaju se na pola i sistem za sklapanje mi nije bas siguran, tj. deluje mi da se prelako sklope, a ne daj boze da se sklope dok je beba u njima.. Da bi se stavilo AS ne skida se obicno sediste na kolicima, vec ide jedno preko drugog. Nema mogucnosti da se okrene sediste ili rucka, pa da gledam bebu. Sada intenzivno razmisljam o Peg Perego (nemam odredjen model, jer su svi lepi), deluju mi sigurnije, lakse, manje prostora zauzimaju kad se sklope, beba moze u oba smera, sediste se skine da se stavi AS i sklapa se na dole, ka zemlji, a ne na gore ka bebi.. Sta vi mislite?
|
|
|
|