Anoniman -> RE: Kakva kolica? (21.10.2009 9:39:53)
|
lu, takva je korpa, slična. Malo uža i duža. Zamisli dno te korpe, bez ovih silnih prekrivača, vetrobrana, nego kao da gledaš unutra u korpu. Na maminoj korpi ima jedna presvlaka iznuta, koja ustvari održava "oblik korpe". Kada skineš tu presvlaku, imaš da spustiš onaj deo za noge, i da podigneš naslon, prosto izgleda kao na onoj slici gore što si pitala "Jel ti to meni objašnjavaš, ja ovde ne vidim AS" [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] (opet zamišljaš bez onog pokrivača na nogama). Dakle, to ispada kao obična kolica u sedećem obliku, gde možeš skinuti stolicu i staviti u auto i vezati pojasom, baš kao što ja vezujem pojasom moju AS (ima slika u temi o AS), samo je manje glomazno. Iskreno, ja u tome ne bih dete vozila u kolima stalno, ok, dese se nekada neke vanredne situacije, kada je bolje i ta sedalica nego nikakva. Ali kolica se odlična jer su za bukvalno od prvog do poslednjeg dana koji dete treba da provede u kolicima, i jer možeš dete okretati i prema i od sebe, i baš su stvarno super.
|
|
|
|