*Alexx* -> RE: Hemoroidi (6.9.2010 15:31:32)
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman Ja i pored sjecenja i pucanja, imam i hemoroide. Uzas!!! malo se zamirilo, ali kad dodje vrijeme za praznjenje.... KUKU! Imate li kakav dobar savjet za ovo? IZVORNA PORUKA: Zille Probaj da stavljas vatu natopljenu kantarionovim uljem, narocito neka prenoci tako, to ublazava otok i bol! IZVORNA PORUKA: prase Ja ne znam kako se leče hemoroidi, ali da ih ne bi dobijala ponovo: pij što više tečnosti, izbegavaj slatkiše, kreći se koliko god je to moguće, jedi voće... (meni u porodilištu rekli da ne jedem grožđe da ne bih dobila proliv, kažu porodilje se često zeznu pa jedu i onda kuku i pomagaj). I da, na kraju - proći će... IZVORNA PORUKA: Anoniman a...da....iz naroda.... narendati krompira, zamotati ga u gazu i staviti na guzicu jbg ...ne znam da li djeluje , al tako kazu IZVORNA PORUKA: Anoniman I ja se nadam. U porodilistu sam protiv bolova dobijala inekcije, jos vrucina bila pa se i rana upalila. Doslo mi je da skocim kroz prozor, no je nisko bilo, pa rekoh samo bih nogu slomila . Bolje je sada, koristim faktu mast, ali jos su vani ebem li ih! Ide mi na nerve! IZVORNA PORUKA: akul i meni su se pojavili pa sam se posle svako praznenje tusirala, i mazala taj deo jekodermom, pila puno tecnosti i proslo ke za tjedan dana...mazala sam taj deo vise puta u toku dana, tako da kad dode praznenje ti je malo lakse..srecno IZVORNA PORUKA: Zille IZVORNA PORUKA: Miljana_Hn Bolje je sada, koristim faktu mast, ali jos su vani ebem li ih! Ide mi na nerve! Proveri za svaki slucaj u uputstvu da li sme da se koristi za vreme dojenja
|
|
|
|