RE: Štapni mikser, blender (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Tehnika

Poruka

World -> RE: Štapni mikser, blender (9.6.2014 15:28:41)

Da li je neko upucen u to da li postoji mogucnost kupovine posude za blender posebnoi gdje? Mulineks je blender, obicni.. Zao mi da bacam ako se moze kupiti, nije bas ni jeftin...

Anoniman -> RE: Štapni mikser, blender (9.6.2014 15:31:36)

zar ne mozes da koristis bilo koju plasticnu posudu? mozda u radnjama sa tim plasticnim stvarima nadjes nesto odgovarajuce.

World -> RE: Štapni mikser, blender (9.6.2014 15:34:34)

Ne moze, ovo je onaj sto se zavrne posuda i u kojoj je noz.. ovako KLIK

Anck Su Nmaun -> RE: Štapni mikser, blender (9.6.2014 15:36:59)

Jedino u njihovom servisu!

Trcosava -> RE: Štapni mikser, blender (25.10.2014 7:53:42)

Žene, treba mi savet. Naime, sad u merkatoru se skupljaju neke nalepnice i imam opciju da uzmem jedan multipraktik (tražila sam temu, nisam je našla) jako povoljno. Marka je russel hobs, a ono čudo meni izgleda savršeno. E, sad interesuje me da li bi mogao recimo da se koristi umesto štapnog? Ima i dodatak gore da se stavi. Meni bi olakašao posao (mrzmi da rendam kačkavalj [sm=jezicek.gif])

Konkretno KLIK ovo bi uzela.

eca89 -> RE: Štapni mikser, blender (25.10.2014 8:16:29)

Trco, ja imam ovakav isti, mogu ti reci da je ok, da sječe, miksa, ja na njemu krompir rendam, kupus i tako, super je, moja topla preporuka[sm=smiley36.gif]. E, to sada da li se može umjesto stapnog nisam probala, ako mislis na gnjecenje, ali pravila sam u blenderu one sejkove i super ih smiksa.

Trcosava -> RE: Štapni mikser, blender (25.10.2014 8:20:21)

To da seče i miksa kapiram i ja, mene interesuje da li može da zameni štapni, jer mi je stari malo otišao u klinac, pa bi ovaj uzela da njega zameni i mikser i svašta još nešto. Mada, kapiram dok ima onaj bokal, može umesto štapnog jer su nama mame u tome miksale hranu

eca89 -> RE: Štapni mikser, blender (25.10.2014 8:22:04)

Pa, da i ja se nadam da cu moci kasice praviti u njemu, sad vidjecemo, kažem ti nisam probala bas sad nesto, da bih ti mogla reci.

Trcosava -> RE: Štapni mikser, blender (25.10.2014 8:32:55)

Mislim, mi ćemo ga uzeti verovatno za 4€ [sm=jezicek.gif] skupljamo one pike i taman da skupimo za 50€, a on je valjda sa tačkama 54€. Za sada imamo za oko 15€ tačaka. Kažem, sećam se da je mama moja dugo čuvala taj mikser za bebe, odnosno blender i da je ceo komšiluk odrastao na njemu. Kasnije se ja mislim ona posuda polomila i morali smo da ga bacimo (to beše recimo... pre 5 godina, znači trajao je oko 20 :D)

Što ga više gledam, više mi se đa. Hvala svakako za tvoje iskustvo sa njim.

serpica -> RE: Štapni mikser, blender (25.10.2014 8:54:53)

Nemoj da se premisljas s ovim mozes sve sigurno jos za te pare,ma kakvi uzimaj slobodno[sm=smiley36.gif]

Torbica -> RE: Štapni mikser, blender (25.10.2014 9:31:01)

Ja imam Philips Cuccina od 600W, obozavam ga! Nema sta ne moze i stalno nesto radi. Trco, ne znam koja je jacina ovog ali pretpostavljam da je ok, tu mu je caka, u jacini. A blender imam profi Omniblend od 2200 W. [sm=smiley4.gif]

Trcosava -> RE: Štapni mikser, blender (25.10.2014 12:35:12)

Torbice, ima 850 W. Ne treba meni profi, ali mi se čini da za te pare dobijam mnogo više, a ujedno ću rešiti problem blendera, odnosno štapnog.

Torbica -> RE: Štapni mikser, blender (25.10.2014 13:15:16)

Fenomenalno!!! To je opaka masina! [sm=bravo.gif][sm=smiley1.gif]

dunja RR -> RE: Štapni mikser, blender (15.11.2014 21:00:57)

Ja nađoh neki koji imam, nikakva marka, probala - radi. Za početak, za klopu za S biće ok, pa ako crkne, kupujem Boschov. Nisam ni znala da ovo imam, dobih sa običnim mikserom, dobro mi rekoše maya21 i lesica da proverim u kutiji.

bubulence -> RE: Štapni mikser, blender (15.11.2014 21:23:40)

Mi imamo Bosch (mozda sam i pisala, vise ne znam gde sam pametovala) i odlican je . po meni uopste nije skup obzirom da se koristi svakodnevno vise puta. mi smo kupili kada je Ema pocela da jede cvrstu hranu, i sada ga jaaaako cesto koristim i dalje radi kao nov. a kostao je cini mi se, oko 2700din....

Didy -> RE: Štapni mikser, blender (15.11.2014 21:35:30)

Mi imamao štapni i obični blender, uvek me je mrzelo da sklapam i perem komplet taj multipraktik, ovaj štapni mi je mnoooogo praktičniji jedino s te strane.                  

soni -> RE: Štapni mikser, blender (15.11.2014 21:37:48)

stapni mi je ok...to sto ste vec i pisale, caskom ga operem...

Trcosava -> RE: Štapni mikser, blender (16.11.2014 10:14:13)

Taj štapni sam kao i ja dobila uz neki mikser. Mada je bio nn mikser, uzela sam ga samo zbog vrtljive posude jer mrzim da recimo mutim belanca do čvrstog snega [sm=jezicek.gif] postolje se slomilo, a bio mi smor da stalno skidam mikser sa postolja.

E sad pranje - ovo ima jednu posudu (koliko sam ja skapirala) sa noževima unutra - automatski manje za pranje - jer kod štapnog imam i štap i posudu - ovo je dva u 1.
Rendanje i ostalo - svakao imam 2 stvari da perem, pa mi nije ovo takav problem. Nadam se samo da nije glomazno, ne izgleda mi tako. Tako da će to non stop stajati na pultu.

dunja RR -> RE: Štapni mikser, blender (27.1.2015 20:58:24)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Ja nađoh neki koji imam, nikakva marka, probala - radi. Za početak, za klopu za S biće ok, pa ako crkne, kupujem Boschov. Nisam ni znala da ovo imam, dobih sa običnim mikserom, dobro mi rekoše maya21 i lesica da proverim u kutiji.

Crkla šklopocija od miksera, nije radio ni mesec dana. Sutra idem da nađem novi.
Da li da uzmem štapni ili blender? Bosch ću najverovatnije.

choopa choops -> RE: Štapni mikser, blender (27.1.2015 21:02:18)

Ja bih birala štapni. Ja sam imala nekoliko blendera (dobila na svadbi),a nijedan štapni i sad ću vala da ga kupim. Ne mogu se peglat sa pranjem onih silnih posuda, noževa, ovo samo sipereš pod česmom i super [sm=smiley1.gif]

gagana83 -> RE: Štapni mikser, blender (27.1.2015 21:03:28)

Ako kupujes zbog bebi kasica, mislim da ti je bolje stapni mikser.

milicicak -> RE: Štapni mikser, blender (27.1.2015 21:07:23)

Dunja, ja bih izabrala na osnovu navika u ishrani. Ja imam i stapni i blender i oba koristim. Mini bubi sam kasice pravila iskljucivo u Baby bulletu a sad ga koristim za mlevenje secera, zacina, susama...
Blender je nezgodan zato sto ces praviti male kolicine hrane za bebu a to ide tesko u velikim posudama. Stapni mikser melje sve, bez obzira na kolicinu.
Pa ti vidi sta ti je najisplativije i za kasnije...

moja ciklama -> RE: Štapni mikser, blender (27.1.2015 23:50:15)

IZVORNA PORUKA: milicicak
Stapni mikser melje sve, bez obzira na kolicinu.

Ja samo da pitam, jel štapni mikser može da "melje" živu šargarepu .. luk?

Sanjica26 RR -> RE: Štapni mikser, blender (27.1.2015 23:53:31)

`Samo kuvano.

choopa choops -> RE: Štapni mikser, blender (28.1.2015 0:01:16)

Moja svekrva ima Zepter mixsy i sjecka luk, česan, peršun, samelje i orahe...za šargarepu ne znam. Ali on je se vaiše dodataka tako da je pola-blender, pola-štapni mikser. A mala je posudica taako da je mnogo lakši za baratanje nego ovi Moulinex, Tefal, Gorenje što sam ja imala.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>