jelena038
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* Mislim, nemojte da me pogrešno shvatite, nisam ja moderator, samo ne bih volela da dođe do svađe zasto bi? ja sam samo napisala da postoji i malo sire gledanje na ovaj primer, a ne jednolicno, samo iz pravca mladenaca. ne bih dosla na svadbu, ali bih kovertu verovatno poslala, ako je volim, i ako to zelim da joj stavim do znanja, a posebno ako je ona meni bila na svadbi, pa se jos osecam i duznom. ali ne bih dosla. sigurno bih bila razocarana svojom prijateljicom. i ne bi me bilo sramota da joj to kazem. gore bi bilo da je podrzim u stvari koje bih se ja tako stidela. PE ne poznajem, nemam stvarno nikakvo lose misljenje o njoj, da je ovo gest pocinjanja neke svadje, sigurno bi mogao biti protumacen kao otvaranje rata protiv pola foruma, jer je ova praxa, na zalost, postala cesta. stvarno nemam zle namere, samo otvaram diskusiju u kojoj iznosim stav da nije svakom smesno ni duhovito kada mu se zeni ili udaje neko blizak, kada zeli da bude tamo, i kada, uprkos opterecenju sadasnjeg globalnog pomodarstva u kome vise ne mozes da otvoris kutiju za nakit i ako si bez para sestri poklonis bakin skupoceni bros, za koji zna koliko ti znaci, nego moras da odes da ga prodas, da ga nose ne znam kakvi stranci, kako bi se zadovoljila moda poklanjanja novca. meni je sve to malo tuzno i bezveze. iskreno. ja sam pare od kicenja svatova ostavila svojim sestrama, a pare za slatku licno dala i kumi i najboljem ortaku, da ih ne bude blam, jer smo svi tih godina bili u sr nju. meni su trebali njih dvoje, a ne njihove pare. u nekim situacijama je humor, jednostavno, nepotreban.