ivbo
|
Vocicana,u poslednje vrijeme cesto pratim ringeraju zbog milion savjeta koje mogu ovdje da nadjem,pa tako redovno citam i tvoje postove,neeeeeevjerovatno si pozitivna .Inace,koleginice smo,pa da te malo ohrabrim .Ja sam u periodu od 2011 do 2015 prosla kroz tri carska reza i rodila troje zdrave djece.Prva dva puta dali su mi injekciju diklofena odmah nakon operacije,pa posle 12 sati jos jednu.Posle se diklofen davao na zahtjev,bar je tako praksa u ovom porodilistu,ali meni sem prvog dana nije trebao.Oba puta taj prvi dan pod diklofenom prosao je u bolovima,ali zaista podnosljivim,mada nisam mogla da se pomaknem.Prije cetiri mjeseca uradjen mi je treci carski,klasicno dali mi diklofen muskularno odmah po budjenu,za pola sata dodje anesteziolog i pita boli li,kazem podnosljivo je,znam da mora da boli,a on ce - ma ne mora i kaze nesto tehnicaru,daju mi opet muskularno,ali pojma nemam sta,uglavnom za sat vremena bila sam kao nova i imala sam utisak da mi neko da ruku i malo pomogne,mogla odmah ustati i nasetati se po sobi .Cak su me iz sok sobe kroz par sati prebacili na odeljenje,a ovdje je praksa da se ostane jedan citav dan.Posle toga sam bebu dojila bez ikakvih problema i sve je proslo super.Ocigledno je da i ne mora da boli,bar ne strasno,mada dosta zavisi od prakse u bolnici i samog dr.Eto tako,samo pozitivno,bice sve ok!