sely -> RE: Carski rez (20.1.2011 23:17:07)
|
jaoooo zene uhvatila me 'prpa'...juce bila na kontroli,i babica koja mi vodi trudnocu,frku napravi kako mi je beba jako velika,kako cu obavezno morati na carski rez,jer je ne moguce da je rodim prirodno...malo mi je bilo tesko,jer cr je nesto sto sam najmanje htjela..ali ok,pomirim se ja sa sudbinom,ako mora,mora...medjutim ode ona do najboljeg dr u bolnici da on dodje opet da me pregleda..i on kaze ma necemo je na carski r,nek proba prirodno,pa ako ne mogne onda tek na cr...e to mi je jos teze palo...nisam cijelu noc mogla spavati dobro,i ono malo sto zaspim,skacem u snu i derem se kako moram na cr...uzasno se bojim...mnogo lakse bi mi bilo da mi kazu kako cu se sigurno poroditi,a ne ovako...pa znaci pati se,pa kad se dobro napatis hajd na cr...cu da umrem od brige...jedino sto je dobro,je to sto su uzasno ljubazni,glavni dr mi je rekao da ce me on uzeti da me porodi,i da ce me jako dobro paziti..i cijelo vrijeme me je milovao po nogama i kosi,kao ne brini se,bit ce sve ok,kako on tako i babica...e sad,nek mi je bog na pomoci...
|
|
|
|