strelitzia -> RE: Carski rez (28.5.2010 8:57:48)
|
pročitala sam sve što ste napisale do sada...pa evo i moje iskustvo..... prije nekih 20ak dana sam bila kod oftamologa, da bih kupila nove parove sočiva a i dobila sam uputnicu jer su mi se jedan dan dešavale čudne stvari. desio mi se gubitak perifernog vida lijevog oka koji je trajao nekih sat dva, trnjenje ruke i dijela usne. ma haos. otišla u DZ, tamo mi dr dala infuziju i kao, ako ne prođe sve to šaljemo te hitno neurologu. srećom sve je prošlo. oftamolog-dr mi je rekla da ja obavezno idem na cr. dipotrija mi se povećala na -6 na jednom a na drugom oku -4.25. ja sam je pitala da li mogu na svoju ruku prirodno, ona je rekla: "pa možeš ti svašta na svoju ruku ali bilo koji doktor kad vidi moj nalaz neće te porađati prirodno". tu sam se ja skoro rasplakala pa su me krenule tješiti i dr i sestra, kao kad te krene boliti sama ćeš ti tražiti cr. ja sam imala izuzetno bolne menstruacije tako da se uopšte ne bojim porođajnih bolova, i htjela sam sve prirodno da prođe. mislim da se još nisam pomirila sa tim da moram na cr, sve čekam kad će mi neko reći "e, hajdemo mi ipak prirodno". ali nemam nikog da pitam kakvu anesteziju daju u Banja Luci. Ja bih da budem budna. kontam da ću osjećati naprijatnost kad bude dr švrljao po stomaku ali to ja poredim sa popravljanjem zuba pod anestezijom. ne boli ali nije prijatno. samo da čujem taj plač [sm=smiley1.gif] nemam strah, možda dođe poslije, ali u suštini nisam ja neki paničar. naravno da ću uraditi ono što je najbolje za bebu, ako to nije prirodan porođaj, ok, mogu ja i cr. druga, tj. možda najvažnija stvar mi je broj cr. tu me je strah da se nešto ne iskomplikuje jer bih željela više djece, najmanje troje- četvoro. i koliko moram čekati na sledeći cr. čitala sam mnogo različitih mišljenja tako da na kraju je moj zaključak da je sve individualno. ukoliko neko ima iskustava iz BL molim da napiše nešto o svemu tome. naravno i bilo ko drugi :) ne znam ni šta bih konkretno pitala sada...a svašta me zanima....
|
|
|
|