nina26 -> RE: markeri ovarijalne rezerve (6.7.2011 18:08:31)
|
Verolino, kazi ti toj tvojoj Dr da mnogo ne ka[sm=smiley35.gif]i !! Tako su mene bili istraumirali bezveze skroz. Meni je AMH bio 0,15, da da, 0,15 a FSH 10! Pa mi je cenjeni Dr iz Le rekao da cemo morati da jurimo j.celiju u prirodnom ciklusu mesecima dok je ne nahvatamo...gluposti! Ja sam uz stimulaciju pred VTO imala 17 j.celija i dobila epitet ovde na rr, kao najbolja koka pa ti vidi[sm=smiley36.gif] Da je stvarno tako tragicno ja bih imala u najboljem slucaju 2,3 j.celije. I kao sto znas ostala sam T samo se nije lepo zavrsilo ali to je druga prica. Isto tako se i ti, i to prirodnim putem ostala T tako da nemoj niko da te plasi bez razloga. Jeste imamo verovatno manjak rezervi, ali to ne znaci da ne mozemo da imamo [sm=duda.gif]. I taj AMH je jako diskutabilan, a tebi je FSH sasvim ok! Tako da draga moja, glavu gore, ne razmisljaj ni o cemu i baci se u akciju! Jednom si ostala T i opet ces[sm=bravo.gif] Ja sam mozda mogla da cekam i dalje, ali nisam imala zivaca pa sam zato otisla na VTO, ko zna mozda i mogu da ostanem prirodno...nikad se ne zna. Ne shvataj sve zdravo za gotovo, ja sam bar doktorirala na AMh[sm=smiley36.gif] tako da znam sta ti pricam, a mislim da je i Biki ako se dobro secam ostala prirodno [sm=nosecka.gif] sa isto malim AMH kao i mnoge druge.
|
|
|
|