Modessty -> RE: Igraonice (4.12.2012 10:07:39)
|
Bili smo sinoć na rodjendanu u novoj igraonici u Nišu M...C.... Devojčica koja je slavila rodjendan napunila je 10 godina, tako da je Danilo bio jedino dete koje ima 2 god. Sva deca su imala preko 9 godina. Iznajmili su "diskoteku". Naravno glasna muzika, deca jurcaju i galame, kao što i treba da bude na rodjusu jednog desetogodišnjaka. Ali Danilo neće da se odvoji od mene. Bilo mu interesantno dok su nešto kao plesali, a kad su počeli da se jure uplašio se i tražio da ide u "djugu sobu" - tamo gde je tobogan i deo za manju decu. Najljubaznije pitam seku koja radi da li mogu da ga tamo pustim da se malo poigra, ako treba platiću. Vidim da i tamo neki rodjendan, ali ima svega nekoliko male dece. Kažem seki da ću ja da pitam roditele koji slave rodjendan da li mogu Danila da pustim. Seka vrlo vrlo neljubazno "Ne! Nikako!" u smislu kako se samo usudjujem! Naravno Danilo plače dok ja pokušavam da mu objasnim da tamo ne može da ide. Predlažem mu da idemo u deo za roditelje kod našeg tate i igramo se tamo sa njegovim automobilčićima (hvala bogu da smo ih poneli!). Dotična seka prilazi i kaže mi:"Molim Vas smirite ga, mnogo je glasan pa uznemirava drugu decu" [sm=zmeden.gif][sm=smiley35.gif] Puko mi je film! Nijedno dete nije obraćalo pažnju na njega sem slavljenice koja ga obožava pa je pokušavala da ga oraspoloži. A muzika je bila toliko glasna da nisam mogla ni samu sebe da čujem! I nakraju, njoj smeta moje dete?!!! A čemu inače ona tu služi?! Došlo mi je da je ošamarim. Otišli smo naravno na kraju u deo za roditelje u kome se inače puši. Sva sreća pa nije bilo mnogo pušača i nije bilo zagušljivo. Tada mi se i prijateljica požalila da su mnogo neljubazni i da je baš nezadovoljna. Zaboravih, da je inače seka koja je animator, pravila neke face dok je irala sa decom, kao mnogo su besni, njoj je dosadno, ne radi joj se itd! Inače su novi i najskuplji u gradu! Za taj novac bi trebalo da dube na glavi! Baš sam bila besna!
|
|
|
|