Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: analni sex i trudnoca 25.5.2009 11:21:20
|
|
|
|
tomic
|
Ja ne razumem na koji nacin zena uziva i dozivi orgazam pri analnom? Nije mi jasno.A na insistiranje mm, jos na pocetku veze pokusao je da udje jednom.. Usla trecina, cemu su se obradovali moji hemoroidi i popucali momentalno. bila je to i bolno i krvava proba..
|
|
RE: analni sex i trudnoca 1.9.2009 12:25:35
|
|
|
|
magnetic
|
IZVORNA PORUKA: gagi Pita mene jedna poznanica juce moze li ostati trudna ako joj muz dozivi vrhunac u g..i nisam vidjela temu a bas me interesuje vase misljenje Secam se jednog predavanja o analnom sex-u,gde je doktor rekao da zena moze ostati trudna ako sperma iscuri iz analnog otvora i udje u vaginu.Mozda su joj tako nesto rekli a ona nije dobro razumela....
|
|
RE: analni sex i trudnoca 1.9.2009 12:34:10
|
|
|
|
Zoka81
|
E svasta cu ja jos ovde da procitam. bas sam se nasmejala onoj trudnoci analnim putem......ima pametnih zena
|
|
|
|
RE: analni sex i trudnoca 1.9.2009 14:38:21
|
|
|
|
marince1
|
IZVORNA PORUKA: Zoka81 E svasta cu ja jos ovde da procitam. bas sam se nasmejala onoj trudnoci analnim putem......ima pametnih zena Naravno da moze,pa sta mislite kako nastaju politicari (ovo je vic,nadam se da se niko nije uvredio)
|
|
RE: analni sex i trudnoca 1.9.2009 14:39:49
|
|
|
|
Anoniman
|
evo ja sam se uvrijedila ...ja sam ti bona političarka u duši
|
|
|
|
RE: analni sex i trudnoca 1.9.2009 14:40:23
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: magnetic IZVORNA PORUKA: gagi Pita mene jedna poznanica juce moze li ostati trudna ako joj muz dozivi vrhunac u g..i nisam vidjela temu a bas me interesuje vase misljenje Secam se jednog predavanja o analnom sex-u,gde je doktor rekao da zena moze ostati trudna ako sperma iscuri iz analnog otvora i udje u vaginu.Mozda su joj tako nesto rekli a ona nije dobro razumela.... Vrlo je moguće da ode u vaginu,to je ipak blizu!
|
|
|
|
RE: analni sex i trudnoca 1.9.2009 14:41:56
|
|
|
|
marince1
|
Ma otkud znam,ja sam ti ispala od coveka,jednom sam htela batine dobiti zbog viceva o Bosancima,a zbog fore na racun policajaca za dlaku platila kaznu
|
|
RE: analni sex i trudnoca 1.9.2009 14:43:05
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: analni sex i trudnoca 1.9.2009 14:46:26
|
|
|
|
Jeca*
|
ali pogledajte koji put treba da predje spermatozoid da bi oplodio jajnu celiju! znaci da treba da ima i odredjenu brzinu. meni ovo zvuci nemoguce...
< Poruku je uredio Jeca RR -- 1.9.2009 14:47:58 >
|
|
RE: analni sex i trudnoca 1.9.2009 14:53:39
|
|
|
|
Brand new mama
|
Ma,moguce je,ali ce ti klince definitivno biti reli vozac To je na granici zatrudnjivanja oralnim sex-om i onog famoznog zatrudnjivanja u bazenu Mislim da je puno veca sansa da dobijes eserihiju nego bebu,ali ko zna?Ili sto bi reko Mujo:"Bas se toga i bojim,doktore-da nije vanmatericna"
|
|
RE: analni sex i trudnoca 1.9.2009 14:54:19
|
|
|
|
Lu
|
Jeca,ipak se desi trudnoća kada sperma samo dođe na vaginu, a vrlo je moguće,pogotovo u pozi sazada pri analnom sexu da iscuri na i u vaginu,zašto ne meni to ne izgleda ne moguće!
|
|
|
|
RE: analni sex i trudnoca 1.9.2009 14:56:05
|
|
|
|
Anoniman
|
meni ovo zvuči isto naučna fantastika ...al ako kaže čika doktor...onda jbg
|
|
|
|
RE: analni sex i trudnoca 1.9.2009 15:07:05
|
|
|
|
Lu
|
Ne bi se upuštala u daljnu raspravu i dokazivanje,samo znam da se može zatrudniti ako je sperma na vagini i da nisam sigurna za takav slučaj,meni to ne izgleda ne moguće!
|
|
|
|
RE: analni sex i trudnoca 1.9.2009 15:15:32
|
|
|
|
Anoniman
|
ma ne raspravljam se ni ja,daleko od toga, samo iznosim mišljenje ali kako je tebi logično...toliko je meni nije mada izgleda u svemu postoji onaj 0,01% pa valjda i u tome
|
|
|
|
RE: analni sex i trudnoca 1.9.2009 15:20:05
|
|
|
|
Lu
|
Ma nije Vučko to 0,1%,nego ajde koliko bi vas , naravno ukoliko ne želite trudnoću,pristalo da vam partner ejakulira na otvor vagine, ali iskreno
|
|
|
|
RE: analni sex i trudnoca 1.9.2009 15:22:23
|
|
|
|
Anoniman
|
da se ne shvatimo pogrešno nisam nikada imala analni seks jer mi se gadi ...razlog...odatle se kaki , a ne radi ne željene trudnoće drugo, ne bih pristala, razlog nije mi bio ćejf dok nisam htjela bebu
< Poruku je uredio Vučko.ba. -- 1.9.2009 15:23:42 >
|
|
|
|
RE: analni sex i trudnoca 1.9.2009 15:25:18
|
|
|
|
Lu
|
Da,,,otišle smo
|
|
|
|
RE: analni sex i trudnoca 1.9.2009 15:53:58
|
|
|
|
blejalica
|
to da je neko ostala trudna tko sto joj je partner ejakulirao po vagini!?!...paaa...moguce,moguce...ako imate 17 godina i majka vas pita "pa kako se to desilo ćero?" daaajte zene.
|
|
|
|
RE: analni sex i trudnoca 1.9.2009 16:03:14
|
|
|
|
Sanja79
|
Meni je ova tema malo discasting, nekako mi trudnoca i analni sex nikako ne idu zajedno, ko voli nek izvoli, ima sajt hrvatski- sexation, pa se tu mozete informisati.Ja nisam za (Candida albicans, Echerichia colli, ...)nekako mi je bljak, ali to je opet moje subjektivno misljenje, kome prija, nek uziva!
|
|
RE: analni sex i trudnoca 3.9.2009 0:30:52
|
|
|
|
MERYEN
|
Nisam pristalica analnog sexa,a u trudnoci jos manje,da kazem STRASNO , cilj imate a to vam je beba pa draga uzdrzi se od sexa,ZARAD NAJVECE LJUBAVI .
|
|
|
|
RE: analni sex i trudnoca 3.9.2009 19:34:51
|
|
|
|
BINCE
|
a sto se i ja ismija...svasta ima ovdje..ahahha...nisam ni ja za oralni sex....al,sam probala jednom sa mm cisto iz radoznalosti...i nije mi bilo prijatno cak me bolilo na ppocetku pravo pa smo i prestli.....a imam ja prijateljicu koja je u braku 2 god.i ima neki poremecaj pojma nemam kakav.al kad god ima normalan sex prokrvari..i ima strasne bolove..tako da se oni samo sexaju u guzu..hahhah...i ona kaze da joj je super i da uziva da cak dozivi orgazam po par puta,...da nista ne boli itd..uh..ja vala nebi mogla ijuuuuuuu..
|
|
|
|
RE: analni sex i trudnoca 3.9.2009 19:36:13
|
|
|
|
BINCE
|
nisam ni ja za oralni sex.... Mislila sam ANALNI
|
|
|
|
RE: analni sex i trudnoca 4.9.2009 12:10:04
|
|
|
|
bonita
|
joj fuj,ko sto je vec neko napisao,zna se koja rupa zasto sluzi....
|
|
RE: analni sex i trudnoca 4.9.2009 12:16:00
|
|
|
|
gagana83
|
Moj je stav da je u sexu sve dozvoljeno ako to oboma prija. Ja licno analni sex ne volim i ne upraznjavam ali zato nemam nista protiv ako neko to voli.
|
|
|
|
RE: analni sex i trudnoca 4.9.2009 12:29:30
|
|
|
|
sanji
|
Marija moja ti je preporuka da se strpiš. Ja lično nisam za ove egzibicije ali ko voli..... A ako baš ne možeš da izdržiš pređi preko ponosa i popričaj sa doktorkom koja jedina može da ti objasni zašto ne smeš i šta tačno ne smeš! Ja POSTIM već par meseci i raazumem da ti je teško ali ne isplati se rizikovati trudnoću zbog toga. Doktorka mi je rekla poslednji put da mogu da probam, a onda me zaplašila sa 1001 nuspojavom i ako dođe do neke od njih da trčim u dežurnu kliniku itd. HVALA LEPO!!!! Izdržaću još par meseci, a onda ćemo da nadoknadimo!!!!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?