Daca88 -> RE: Vitamini, folna kiselina (19.5.2010 11:37:41)
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Kupio mi je juče muž Prenatal, Natural Wealth. U zadnjih pola meseca sam već drugi put bolesna, mislim da će komplex vitamina i minerala pomoći. Jel se Folnak pije uz taj komplex vitamina? Ne pije se,jer folnu kiselinu sadrzi i prenatal,pise ti sve na bocici. Ja sam folnak pila do 16 ned,a onda sam pocela sa Prenatal Natural Wealth. Dr.mi je rekao da folnak viose nije vazan jer je zavrsio svoj zadatak pa ne mora posebno da se pije,a i Prenatal ga svakako sadrzi. Ja prenatal pijem svaki drugi dan,mada bi trebala svaki dan,ali posto sadrzi gvozdje napravi mi problem sa stolicom,pa ja to lepo iskompinujem tako da jedan dan popijem Prenatal,a drugi dan jedem vitamine...furam dosta voca tog dana,i onda mi lepo voce pokrene stolicu,pa onda sledeci dan opet uzmem Prenatal[sm=smiley1.gif].A to je super sto ima 100 kapsula u bocici,to je za malo vise od 3 meseca trudnoce,a ja posto ga uzimam svaki drugi dan potrajace mi skoro do kraja trudnoce.Planiram da ga pijem i dok budem dojila.
|
|
|
|