Trcosava -> RE: Vitamini, folna kiselina (1.4.2013 22:18:13)
|
IZVORNA PORUKA: doktorkakristal IZVORNA PORUKA: ivekpivek drage moje mene zanima dali da pijem folacin i prenatal il da pijem samo folacin ,,meni sestra keze da nepijem obadvoje da ce mi biti previse ,,mada ja folacin popijem ujutro ,,prenatal popodne ,,,,,folacin mi je propisao dr a prenatal pijem od dana kad sam uradila test za trudnocu pocela sam ga piti na svoju ruku jer sam ga i pila u obe trudnoce ranije ne moj da pijes oba nema potrebe dovoljno je da pijes prenatal IZVORNA PORUKA: ivekpivek sad me zbunisste isto bi ja pila oboje IZVORNA PORUKA: Trcosava Ivek dok ja sve iskuckam,, ti dva posta izbaciš E vala Cvele,, lepo ti mene nasmeješ uvek. Kaže Doca K. da može samo prenatal, ti i sve ostale kažemo da može da pije oba [sm=jezicek.gif] a žena se lepo žalila da joj ne daju ni da govori na poslu,, još je mi ovde pokopasmo,, (jel vidiš možda dva zareza?) IZVORNA PORUKA: Trcosava Šalim se malo mila, ja to zbog one wc šolje [sm=smiley36.gif] Koliko znam prenatal ima 400mcg folne i to je navodno nedovoljno. E sad ja sam mnogo lupala glavu oko te folne i na kraju rekla da ne može ništa da škodi! Dosta ih pije te vitaminčiće + 5mg folne (baš smo u martovskom chatu drvile o tome) - ja sam prošlu pila samo tih 400mcg i pila sam celu trudnoću te vitamine (najviše zbog vitamina). Sad pijem neke koje izgleda imaju mnogo više gvođža i imam problem sa kakanjem [sm=smiley9.gif] ali imaju 800mcg folne. Moj gin. reče da moraju da imaju 600mcg folne. Moje mišljenje je da ne može da škodi. Sestra rođena? Šta je ona po struci?
|
|
|
|