Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kakav nameštaj volite? 7.5.2011 15:13:24
|
|
|
|
Ana RR
|
Veruška, imamo isti ukus
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kakav nameštaj volite? 7.5.2011 15:14:46
|
|
|
|
jelena038
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR Tesko je osecati se deo necega sto prirodno, ne bi bilo deo tebe... svaka ti je za gorski vijenac ciklamo, iskreno, skrinje mi se vise svidjaju od one spavace sobe gore al dobro, to je mozda sto me ta soba stvarno, al majke mi, ne zanovetam, podseca na bolnicu, i zbog boje i tih svetala odozgo.. mislim, jeste da se u bolnici najbolje odmaras, ali ja bih i te zidove u bolnici malo, tapetama..
|
|
RE: Kakav nameštaj volite? 7.5.2011 15:15:58
|
|
|
|
Verus
|
da, da, naravno ne mislis da ce drvo biti deo mene bukvalno...znas sta je pisac hteo da kaze
|
|
|
|
RE: Kakav nameštaj volite? 7.5.2011 15:16:19
|
|
|
|
Verus
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Veruška, imamo isti ukus
|
|
|
|
RE: Kakav nameštaj volite? 7.5.2011 15:25:39
|
|
|
|
moja ciklama
|
IZVORNA PORUKA: jelena038 [ciklamo, iskreno, skrinje mi se vise svidjaju od one spavace sobe gore al dobro, to je mozda sto me ta soba stvarno, al majke mi, ne zanovetam, podseca na bolnicu, i zbog boje i tih svetala odozgo.. mislim, jeste da se u bolnici najbolje odmaras, ali ja bih i te zidove u bolnici malo, tapetama.. e Ženo, ali ti ne znaš da bih ja u tu sobu stavila ogledalo sa zlatnim ramom, i zlatni sto za šminkanje iz Vicka i onu stolicu za ljuljanje bih obojila u zlatno, pa čik da ti liči na bolnicu joj živelo šarenilo..samo ću vam reći da, kada sam prvi put imala priliku da sredim stan, to je izgledalo ovako: 35km, zidovi ljubičasti, zeleni, i žuti, pločice braon i zelene, kuhinja narandžasta..itd..itd..kada mi je drug ušao, citiram ga: "Da su radijatori crveni, tačno bih znao da je tvoj stan, ovako nisi se ispoštovala skroz"
|
|
RE: Kakav nameštaj volite? 7.5.2011 15:27:20
|
|
|
|
jelena038
|
"Da su radijatori crveni, tačno bih znao da je tvoj stan, ovako nisi se ispoštovala skroz" jadan tvoj muz
|
|
RE: Kakav nameštaj volite? 7.5.2011 15:32:04
|
|
|
|
Verus
|
ot: al se u bolnici covek NIKAKO ne odmori! Sterilno il sareno, nadrljao si kako god da okrenes al, ja bih moju bolnicu sterilnu pliz
|
|
|
|
RE: Kakav nameštaj volite? 7.5.2011 15:33:08
|
|
|
|
moja ciklama
|
to svi kažu! Al nije jadan, navikao se! Živela Brena i zlatne šljokice!
|
|
RE: Kakav nameštaj volite? 7.5.2011 17:32:39
|
|
|
|
liliana
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR ot: al se u bolnici covek NIKAKO ne odmori! Sterilno il sareno, nadrljao si kako god da okrenes al, ja bih moju bolnicu sterilnu pliz E, ja to najbolje znam!!!
|
|
RE: Kakav nameštaj volite? 7.5.2011 17:36:06
|
|
|
|
Verus
|
hvala bogu pa je proslo!
|
|
|
|
RE: Kakav nameštaj volite? 7.5.2011 17:39:55
|
|
|
|
liliana
|
Jao, da, draga! Kad se samo setim... Ali, kad pogledam moju Tinu-vredelo je svih muka!!! E, ovo je skroz OFF! Sorry!
|
|
RE: Kakav nameštaj volite? 7.5.2011 17:46:54
|
|
|
|
jelena038
|
zar nije divno? pa uz svece neku spansku gitaru.. ili nesto ovako
< Poruku je uredio jelena038 -- 7.5.2011 17:52:37 >
|
|
RE: Kakav nameštaj volite? 7.5.2011 17:49:17
|
|
|
|
liliana
|
Nisam ja za ove varijante... ja, ipak, više volim moderniji nameštaj Mislim na prvu sliku. Druge dve su mi prelepe!
< Poruku je uredio liliana -- 7.5.2011 17:56:37 >
|
|
RE: Kakav nameštaj volite? 7.5.2011 17:55:12
|
|
|
|
jelena038
|
izdao me slikomat
< Poruku je uredio jelena038 -- 7.5.2011 18:00:11 >
|
|
RE: Kakav nameštaj volite? 7.5.2011 18:04:29
|
|
|
|
Verus
|
Vidis Jelena ova 3 slika je divna: moj ukus, cak je i kauc moderniji nije neki karirani..
|
|
|
|
RE: Kakav nameštaj volite? 7.5.2011 18:07:23
|
|
|
|
jelena038
|
ali i ovaj sto je udobniji za dici noge na njega
|
|
RE: Kakav nameštaj volite? 7.5.2011 18:08:02
|
|
|
|
Nina...
|
Meni je ovo divno!!!
|
|
|
|
RE: Kakav nameštaj volite? 7.5.2011 18:09:14
|
|
|
|
jelena038
|
a je l to fotelja, ili kauc?
|
|
RE: Kakav nameštaj volite? 7.5.2011 18:15:13
|
|
|
|
Verus
|
ja imam slicno: fotelja jeIZVORNA PORUKA: Nina... Meni je ovo divno!!!
< Poruku je uredio Verus RR -- 7.5.2011 18:22:49 >
|
|
|
|
RE: Kakav nameštaj volite? 7.5.2011 18:15:45
|
|
|
|
Verus
|
Pa smoki ni ne jedem ako ne dignem noge IZVORNA PORUKA: jelena038 ali i ovaj sto je udobniji za dici noge na njega
|
|
|
|
RE: Kakav nameštaj volite? 7.5.2011 18:20:19
|
|
|
|
Maya21
|
ja bih volela da jednog dana imam dnevni boravak kao na 2. slici koju je postavila jelena038, na nekoj planini, napolju sneg veje a mi pored kamina pijuckamo kuvano vino
|
|
|
|
RE: Kakav nameštaj volite? 7.5.2011 18:21:57
|
|
|
|
Nina...
|
Meni se jako dopada treca fotka koju je Jelena postavila....
|
|
|
|
RE: Kakav nameštaj volite? 7.5.2011 18:22:32
|
|
|
|
Verus
|
I ja uvek sanjarim o maloj, drvenoj kucici negde u planini, sa velikim deblima ugradjenim svuda, i po plafonu...i neki kamin, na sred sobe, da se moze sedeti oko njega, i jedan veliki prozor, da mozemo da gledamo pahuljice....
|
|
|
|
RE: Kakav nameštaj volite? 7.5.2011 18:23:36
|
|
|
|
Maya21
|
nista veruskice, gradimo zajedno ionako ostaje u porodici
|
|
|
|
RE: Kakav nameštaj volite? 7.5.2011 18:24:30
|
|
|
|
jelena038
|
sve cu da vas vodim kod mene na selo
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?