|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 6 [7] 8   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako preziveti mirovanje u trudnoci?
23.10.2012 11:42:26   
cockic
mirovanje u trudnoci jeste nezgodno ali kad se mora mora se.ja sam u drugoj imala hematome pa sam morala koliko toliko jer mi je sin imao 13 meseci kad sam ostala trudna a hematom mi je vec pojavio kad je on imao 15 meseci tako da sto se mora nije tesko.mada ja sam imala pomoc od mame i sveki.

a sto se tice te dokumentacije koliko znam moze bilo ko da ode ne moras ti to vezano za doznake,komisiju...

a inace kad se ceka prvo dete nema nista lepse od odmora jer kad sam bila trudna sa cerom odmora nije bilo jeste da sam bila kuci i lezala od 8 do neke 16 nedelje a posle sam se vec aktivirala jer ih nije bilo user posted image a i sin mi nije dao bas da odmaram.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 151
23.10.2012 11:43:07   
Modessty
nina user posted image user posted image user posted image ja bi volela da sledeću trudnoću prespavam bar pola user posted image Bar ona prva tri meseca.
Najbolje je da se nečim zaokupiš koliko možeš. Kad imaš dete to je nemoguća misija. Ali kad si sama lako možeš da se organizuješ.
Rosita sad imaš šansu da odmoriš kao nikada u životu user posted image Eh kad bi to spavanje i odmaranje moglo da se nakupi i čuva negde urezervi za kasnije user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 152
23.10.2012 11:44:59   
Anoniman
Ma ja sve gore spavam kako se približavam kraju, džabe mi ležanje user posted image

(odgovor članu Modessty)
  Direktna veza do poruke: 153
23.10.2012 11:45:23   
cockic
nina predpostavljam da imas pomoc oko deteta koje ne verujem da je bas miran u tom uzrastu.mada moj je kako raste sve gori vec se zabrinjavam da li cuje poceo je da me nekonstatuje kad ga zovem.ja reko da sam sad trudna a on ovakav ja bi posle porodjaja mogla u lazu user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 154
23.10.2012 11:46:37   
Modessty
user posted image user posted image user posted image
cockić ja već sad mogu u ludaruuser posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 155
23.10.2012 11:47:41   
Anoniman
Pa nisam vam rekla?! Ja u Lazi održavam trudnoću user posted image

Ma svi ga čuvaju, maltene već i ljude sa ulice molimo za dadiljanje user posted image Ali evo čekamo decembar i sneg (tako sam mu obećala user posted image ) pa da seka dođe kući i mama ustane iz kreveta

(odgovor članu cockic)
  Direktna veza do poruke: 156
23.10.2012 11:48:05   
cockic
jao mod dobra si user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 157
23.10.2012 11:48:52   
cockic
nina jer ide u vrtic ili ne ?

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 158
23.10.2012 11:50:33   
Anoniman
Imamo dadilju koja ga čuva radnim danima, ali popodne ako se mm zadrži na poslu ili vikendom kad je na putu, uskaču babe, ujaci, stričevi, strine, tetke, prijatelji i ko god je slobodan

(odgovor članu cockic)
  Direktna veza do poruke: 159
23.10.2012 11:53:14   
cockic
e pa super znaci ti svakako ta dadilja,sama ni nebi mogla kad moras da lezis.ali ko sto rece jos malo pa seka kad dodje ustajes iz kreveta druzis se sa decicom user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 160
23.10.2012 11:54:20   
Anoniman
Samo se nadam da će sneg da padne prvih dana decembra user posted image

(odgovor članu cockic)
  Direktna veza do poruke: 161
23.10.2012 12:06:10   
cockic
 kad si kod snega moja cera izabra u februaru onaj najveci sneg 2.2 je bio kolaps i ona dusa tad htede da se rodi.
e a da mi vodenjak nije pukao 2-gog ujutru u 3 pre te mecave ja bi se porodila u kolima do porodilistauser posted image
mada nesto decembri zadnjih par godina nisu nesto snezni,koliko se ja secam a trebalo bi jer sam dva puta bila trudna zimi user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 162
23.10.2012 12:09:31   
Anoniman
I Mihajlo se rodio po mećavi user posted image A pošto je mali nisam znala kako drugačije da mu objasnim kad ću se poroditi nego tom asocijacijom user posted image Prvi put sam mm ispunila želju-on je hteo da se dete rodi po snegu, sad bi kao trebala da ispunim želju i sinu! user posted image user posted image Baš traže od mene nemoguće!

(odgovor članu cockic)
  Direktna veza do poruke: 163
23.10.2012 23:40:06   
Rosita
Verovatno cu se posle kajati sto nisam odmarala opustenouser posted image . Moj dragi po ceo dan radi, tako da sam sama. A sto se tice papirologije, ne bi to bio problem, nego sam i na metyldopi pa moram cesce kod interniste i tako... Bas je dobar ovaj forum, tj. vi koji ga cinite user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 164
24.10.2012 8:35:33   
red3lilu
Sad kad se setim, a jedva se setim da sam mirovala, ležala, smarala se... poželim da sam to vreme bolje iskoristila. Mogla sam više da čitam, gledam filmove, spavam... a nisam. Ne kajem se ali mogla sam... Sad žalim što dan ne traje bar 30 sati da postignem sve ko čovek...user posted image

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 165
24.10.2012 8:46:33   
Anoniman
Joj, što jedva čekam da mi dan ne bude dovoljno dugačak!!!user posted image

(odgovor članu red3lilu)
  Direktna veza do poruke: 166
22.11.2012 8:44:59   
Anoniman
Slavim punih sedam meseci ležanja...................
Nadam se nakon sutrašnjeg pregleda da ću dobiti zeleno svetlo da malo protegnem noge, što je mnogo- mnogo je user posted image

< Poruku je uredio n i n a -- 22.11.2012 8:46:05 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 167
22.11.2012 9:58:36   
Anoniman
ajoj nina, mogu misliti kako ti je. user posted image izdrzi, jos maloooo!! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 168
22.11.2012 10:53:10   
MarijaBg
user posted image user posted image user posted image Naravno da ces dobiti, sutra je poseban dan, trebalo bi da ti otvorimo temu: Nina posle 7 meseci horizontale user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 169
22.11.2012 11:25:37   
Anoniman
user posted image zaboravila sam koliko sam visoka user posted image

(odgovor članu MarijaBg)
  Direktna veza do poruke: 170
28.11.2012 9:01:47   
Anoniman
Evo već par dana šetam pomalo, imam žešću upalu zadnje lože user posted image , ali ono što je neprocenjivo je radost mog deteta.
Toliko je srećan što sam ustala iz kreveta da ciči po kući ceo dan, još kako se sad razboleo, pa je 24 sata sa mm i samnom, njegovoj radosti nema kraja! user posted image Mesecima nije bio kući osim da spava... Sad se ni u šetnju ne traži, samo da bude sa nama, srce moje lepo...

Ono što najviše boli nakon toliko ležanja su definitivno leđa, jako je teško hodati sa stomakom, nema šanse duže od 10-ak minuta bez odmora šetati.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 171
18.10.2013 10:28:54   
Trilijan
Ja sam trenutno u 23. nedelji trudnoce i u principu mirujem od 12. nedelje, s tim sto je zadnjih mesec i po dana strogo mirovanje. Razlog je skracivanje grlica, s tim sto imam serklaz i grlic od nekih 8mm, toliko koliko drzi serklaz. Imam jos puno do kraja da izdrzim.
Ova tema me je jako obradovala, zato sto vidim da postoji jos more zena koje su u istoj situaciji kao ja i koje su prosle kroz sve faze kroz koje ja prolazim.
Samo lezanje mi vise ne predstavlja problem u smislu da mi je dosadno. Problem mi pretstavljaju nuspojave lezanja, kao sto su stalna ukocenost, glavobolje, problemi u varenju, atrofija misica....
Ono sto me je nerviralo jeste to sto slabo citam knjige, ne idem na neki online kurs, tj. ne radim nista pametno, kad vec imam toliko vremena. Ali sada citam ovu temu i vidim da je vecina devojaka imala problema sa koncentracijom. Bez obzira sto ja mislim pozitivno i ne pokazujem preterani strah, u pozadini se stalno bojim da se ne desi nesto lose i upravo je taj strah ono najgore vezano za celu pricu. Ne mogu da docekam dan kada cu otici u wc bez bojazni da ce mi puci vodenjak.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 172
18.10.2013 15:34:04   
viking
I meni je kod mirovanja najveći problem to što me sve boli od ležanja. A ležim od prvog dana. Na moju veliku sreću, meni je dozvoljena lagana šetnja, oko sat vremena dnevno, tako da ipak malo protegnem kosti. Na dosadu sam se navikla, ali na bol u kičmi i kukovima nikako.
Najveća razbibriga mi je zapravo ovaj forum i gledanje serija, pošto za filmove i knjige nemam koncentracije, a ne volim da igram igrice.

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Trilijan)
Direktna veza do poruke: 173
18.10.2013 15:42:31   
madre
trilijan, sve te razumemuser posted image i ja sam jedva cekala kraj trudnoce jer me je psihicki ubijalo da virkam u toalet papir kad god odem u wc, kad god nesto curne ja se isprepadam. ako ti je za utehu bar si kod kuce i veruj mi da imas razloga da bar u tome uzivas! a sto se zanimacija tice, ja sam isto gledala serije, sve sezone prijatelja sam odgledala u trudnoci i neopisivo sam u tome uzivala, cak i kada mi nije bilo do smeha ja sam se smejalauser posted image probaj, verujem da ce ti prijatiuser posted image
a te bolove u kukovima od lezanja, jos uvek pamtimuser posted image

< Poruku je uredio madre -- 18.10.2013 15:44:10 >

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 174
19.10.2013 13:19:42   
Trilijan
bravo, madre ! prijatelji, to je extra serija, a ima dovoljno nastavaka za mesec dana :-)
stvarno mi puno znaci to sto postoje i ovakve teme, gde mogu da kazem sta prozivljavam, zato sto u redovne teme i brige trudnica tipa: ugojila sam se pola kile vise, popila sam casu svepsa, a sad vidim da ne sme ili u kojoj odeci cu izneti bebu; ja ne mogu da se uklopim, posto mi izgledaju nevazno, a ako i dam neki komentar deluje mi mracno u odnosu na druge

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 6 [7] 8   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 6 [7] 8   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here