Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Dogodilo se na današnji dan 29.11.2010 15:48:48
|
|
|
|
*Alexx*
|
Danas je Dan republike KLIK
|
|
RE: Dogodilo se na današnji dan 29.11.2010 15:51:30
|
|
|
|
Lu
|
|
|
RE: Dogodilo se na današnji dan 29.11.2010 15:51:36
|
|
|
|
Volta
|
|
|
RE: Dogodilo se na današnji dan 29.11.2010 15:53:40
|
|
|
|
Lu
|
Ko se sjeća... Danas, kada postajem pionir Dajem časnu pionirsku riječ: Da ću marljivo učiti i raditi I biti dobar drug; Da ću voljeti našu samoupravnu domovinu Socijalističku Federativnu Republiku Jugoslaviju Da ću razvijati bratstvo i jedinstvo I ideje za koje se borio Tito; Da ću cijeniti sve ljude svijeta koji žele slobodu i mir!
|
|
RE: Dogodilo se na današnji dan 29.11.2010 15:55:07
|
|
|
|
minavb
|
Eeee koliko je prasadi stradalo zbog Dana republike!
|
|
RE: Dogodilo se na današnji dan 29.11.2010 15:57:07
|
|
|
|
mihi
|
Mina prava si nutricionistkinja, samo o hrani pričaš, mučiš Vanju da jede .
|
|
|
|
RE: Dogodilo se na današnji dan 29.11.2010 15:58:34
|
|
|
|
minavb
|
Aha, ima iznad kreveca da mu okacim prasecu glavu sa sve jabukom u ustima
|
|
RE: Dogodilo se na današnji dan 1.12.2010 9:15:23
|
|
|
|
Lu
|
Dan borbe protiv AIDS-a!
|
|
RE: Dogodilo se na današnji dan 2.12.2010 9:56:48
|
|
|
|
Vučko.ba.
|
Rodio se BAMBI a i Nina će se roditi ako Bog da
|
|
RE: Dogodilo se na današnji dan 21.12.2010 8:45:54
|
|
|
|
Vučko.ba.
|
21.12.1983. - Mladen Delić - Ljudi moji da li je to moguće http://www.source.ba/clanak/187954837330/sport/„Ljudi%20moji,%20je%20li%20to%20moguće-!“/?ref=tiker nek neko sredi ovaj link
< Poruku je uredio Vučko.ba. -- 21.12.2010 8:47:35 >
|
|
RE: Dogodilo se na današnji dan 21.12.2010 8:55:37
|
|
|
|
MERYEN
|
|
|
RE: Dogodilo se na današnji dan 12.4.2011 15:25:13
|
|
|
|
New Mom
|
Pre 50 godina prvi čovek otišao u svemir!
|
|
RE: Dogodilo se na današnji dan 12.4.2011 23:52:49
|
|
|
|
lidija 011
|
Jao daaaa, cak sam citala danas da nije bio profesionalni pilot
|
|
RE: Dogodilo se na današnji dan 18.4.2011 11:43:01
|
|
|
|
eni26
|
1955. - Umro je Albert Ajnštajn, slavni teoretičar fizike i tvorac teorije relativnosti. 1956. - Grejs Keli se udala za princa Renijea od Monaka.
|
|
|
|
RE: Dogodilo se na današnji dan 4.5.2011 10:51:30
|
|
|
|
Ana RR
|
04.05.1980. - Umro drug Tito
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Dogodilo se na današnji dan 6.5.2011 21:26:33
|
|
|
|
LillyT
|
06.05.1868. Rođen je srpski matematičar Mihajlo Petrović, osnivač Beogradske matematičke škole, profesor Univerziteta u Beogradu, član Srpske kraljevske akademije i mnogih inostranih akademija nauka. Kao dečak, izučio je ribarski zanat kod beogradskog alasa Gašpara Čuklje, potom položio majstorski ispit ribarskog esnafa i tako dobio nadimak Mika Alas. 06.05.1861. Rođen je Rabindrant Tagore, indijski pesnik i filozof, dobitnik Nobelove nagrade za književnost 1913. godine.
|
|
RE: Dogodilo se na današnji dan 16.6.2011 1:12:09
|
|
|
|
lidija 011
|
Veceras u 21:30h pocelo je pomracenje mjeseca, a zavrsilo se oko 00:00h- ja gledala, a vi?
|
|
RE: Dogodilo se na današnji dan 16.6.2011 1:17:41
|
|
|
|
liliana
|
Ne.
|
|
RE: Dogodilo se na današnji dan 16.6.2011 9:34:06
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: lidija 011 Veceras u 21:30h pocelo je pomracenje mjeseca, a zavrsilo se oko 00:00h- ja gledala, a vi? Bilo je fenomenalno. Nisam gledala non stop, ali neverovatno je koliko je to pomračenje trajalo. I onaj trenutak kada kreće da se "odpomračuje" , pa ima parče jarke boje, pa parče u polusenci, i ostatak crn. Stvarno se osećaš malim pored tako nečega.
|
|
RE: Dogodilo se na današnji dan 21.6.2011 0:45:58
|
|
|
|
lidija 011
|
da, stvarno je bilo fenomenalno, najvise je i mene ocaralo "odmracivanje" ... cak toliko da me uhvatila jeza u nekom trenutku... ehh, koliko smo ustvari sicusni u odnosu na svemir.
|
|
RE: Dogodilo se na današnji dan 21.6.2011 0:47:29
|
|
|
|
lidija 011
|
IZVORNA PORUKA: liliana Ne. Oprosticu ti tako nesto, samo ako si radila pametnije stvari
|
|
RE: Dogodilo se na današnji dan 5.9.2011 13:24:54
|
|
|
|
*Alexx*
|
Danas je 65 godina od rođenja Fredija Merkjurija.
|
|
RE: Dogodilo se na današnji dan 5.9.2011 16:14:38
|
|
|
|
LillyT
|
1958. - U SAD-u je objavljen roman Borisa Pasterneka "Doktor Živago". Iste godine, Pasternak je dobio Nobelovu nagradu za ovo delo. 1972. - Palestinski teroristi su na Olimpijskim igrama u Minhenu upali u Olimpijsko selo i ubili jedanaest izraelskih sportista, učesnika na Olimpijadi.
|
|
RE: Dogodilo se na današnji dan 5.9.2011 16:16:37
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* Danas je 65 godina od rođenja Fredija Merkjurija. Rodio se kao Faruh Bulsara.
|
|
RE: Dogodilo se na današnji dan 7.10.2011 10:35:04
|
|
|
|
*Alexx*
|
Danas je http://worldsmileday.com/ Smejte se, smejte!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?