Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bol u donjem stomaku 16.5.2019 14:27:20
|
|
|
|
Sanidej
|
Mora da boli kad se skuplja materica
|
|
|
|
RE: Bol u donjem stomaku 16.5.2019 14:33:47
|
|
|
|
Duškić
|
Da. Narpcito se oseti kad beba doji
|
|
|
|
RE: Bol u donjem stomaku 16.5.2019 14:37:42
|
|
|
|
Sanidej
|
To je i najveca stimulacija za skupljanje i ciscenje materice.
|
|
|
|
RE: Bol u donjem stomaku 16.5.2019 20:43:32
|
|
|
|
kamičak
|
Posle carskog reza bas boli tokom dojenja, ipak je materica secena.
|
|
|
|
RE: Bol u donjem stomaku 16.5.2019 22:02:37
|
|
|
|
Filadendronka
|
Ista prica kod mene Eco, smirilo se nakon neke dve nedelje od porodjaja. IZVORNA PORUKA: eca89 Da se i ja upisem. Stomak me strasno boli, kad ona doji, kao grcevi, nalik kontrakcijama. Poslije prvog porodjaja me nije boljelo nista, a sad boli bas.
|
|
|
|
RE: Bol u donjem stomaku 16.5.2019 22:09:13
|
|
|
|
kamičak
|
Jos si dobro prosla.
|
|
|
|
RE: Bol u donjem stomaku 16.5.2019 22:44:45
|
|
|
|
BubaBubica
|
Ja sam spakovala paracetamol u torbu ako mi išta pomogne posle porođaja kod tih grčenja dok beba sisa. Kažu da sa svakim porođajem boli više a meni će biti četvrti...
|
|
RE: Bol u donjem stomaku 16.5.2019 23:28:05
|
|
|
|
Maslacak15
|
Jao kamicak kako ne boli, ubija😁 samo me je to bolelo. Kad beba sisa, oci isoadaju od Bola. Sva tri puta. Verovatno je indovidualno, Ali carski nema veze oksitocin deluje i na secenu matericu i ona se grci....
|
|
|
|
RE: Bol u donjem stomaku 16.5.2019 23:31:47
|
|
|
|
kamičak
|
Mislila sam da je zbog rane od carskog reza na samoj materici bol intenzivniji.
|
|
|
|
RE: Bol u donjem stomaku 17.5.2019 0:40:33
|
|
|
|
Rosita
|
O da, jako je bolelo. Još u porodilištu. Prepusivali nam diklofen, ali niko od nas 3 nije uzimao. Samo vidiš jednu po jednu, kako stavi bebu na grudi tako zine 😁. Proćiće, eco.
|
|
RE: Bol u donjem stomaku 17.5.2019 19:42:14
|
|
|
|
kamičak
|
Ne mozemo stalno piti lekove..
|
|
|
|
RE: Bol u donjem stomaku 21.7.2019 10:22:48
|
|
|
|
MimaKos
|
Iama sam ga ceo deceti mesec sa drugim detetom i u pocetku trudnoce pa sam pila utrogestan za svaki slucaj
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?