Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
Kako bi voleli da provedete zadnji dan života 5.2.2010 20:05:17
|
|
|
|
eugenija
|
Iz ove sad perspektive ne znam, ali se jasno sećam pre par godina kako je to izgledalo u mojoj glavi... Jutro bi počelo seksom i noć bi završila seksom. Ono između bi provela sama. Prvi deo dana - u Milanu na trgu ispred katedrale, ja i puna kesa hrane i sokova, sedim na stepenicama, posmatram nepoznate ljude, i slušam beskućnika kako svira saksofon. Drugu polovinu dana do noći, u Parizu, štela bih ulicama sama i uživala u gradu kojeg oduvek obožavam.. Oba ovda grada sam obišla, i sigurno ću još mnogo puta da se tamo nađem, ali nisam bila sama, taj zadnji dan života bi baš sama volela da se nađem tamo i da se opustim razmišljajući - o ničemu, i tako opuštena da se vratim na taj zadnji seks i sklopim oči.
|
|
RE: Kako bi voleli da provedete zadnji dan ži... 5.2.2010 20:09:02
|
|
|
|
afrodita
|
ja bi jela sladoled od vanile ceo dan
|
|
|
|
RE: Kako bi voleli da provedete zadnji dan ži... 5.2.2010 20:09:41
|
|
|
|
eugenija
|
|
|
RE: Kako bi voleli da provedete zadnji dan ži... 5.2.2010 20:10:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Vozila se kolima ceo dana sa mm-om,obilazili gluposti,seli na neko pice negde,da pojedemo nesto,malo uz put i tako to... na kraju legla pored njega i nek bude sta mora!
< Poruku je uredio pcelica Maja -- 5.2.2010 20:12:17 >
|
|
|
|
RE: Kako bi voleli da provedete zadnji dan ži... 5.2.2010 20:12:49
|
|
|
|
Anoniman
|
sa mojim muzem i bebom na nekoj najlepsoj plazi na moru... uz belo vino... mnogo belog vina i trave i cigara i seksa a beba...na plazi u kolevci...spava...
|
|
|
|
RE: Kako bi voleli da provedete zadnji dan ži... 5.2.2010 20:13:20
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: pcelica Maja i nek bude sta mora! Joj što si ovo dobro rekla ....
|
|
RE: Kako bi voleli da provedete zadnji dan ži... 5.2.2010 20:14:14
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: OTI a beba...na plazi u kolevci...spava... A nju bi uspavala sa mnogo belog vina? Šalim se, lepo OTI, zaista lepo
|
|
RE: Kako bi voleli da provedete zadnji dan ži... 5.2.2010 20:14:35
|
|
|
|
Anoniman
|
a i ne mora... al pricaju da mora samo da se umre!
|
|
|
|
RE: Kako bi voleli da provedete zadnji dan ži... 5.2.2010 20:17:26
|
|
|
|
ksenija81
|
Sa mojim najdrazima bih sedela nije vazno gde, grlila ih i ljubila...
|
|
|
|
RE: Kako bi voleli da provedete zadnji dan ži... 5.2.2010 20:18:15
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: eugenija IZVORNA PORUKA: OTI a beba...na plazi u kolevci...spava... A nju bi uspavala sa mnogo belog vina? Šalim se, lepo OTI, zaista lepo ne,muza bih uspavala sa puno belog vina...a ja...u setnju!!!
|
|
|
|
RE: Kako bi voleli da provedete zadnji dan ži... 5.2.2010 20:18:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Provela bih dan kao i svaki drugi, osim sto ne bih cistila i spremala. Bila bih sa mojim decacima, mazili bi se, setali, smejali....nemam nikakve zelje, da nesto vidim, da prozivim neki nedosanjani san, srce mi je puno i mogla bih da umrem ovog trena i da ne kazem sebi-e jos samo ovo
|
|
|
|
RE: Kako bi voleli da provedete zadnji dan ži... 5.2.2010 20:19:29
|
|
|
|
Anoniman
|
meni se place kad pomislimna zadnji dan u svom zivotu ne mogu ni da odgovorim, jer kako bih mogla dalje bez moje bebe
|
|
|
|
RE: Kako bi voleli da provedete zadnji dan ži... 5.2.2010 20:22:16
|
|
|
|
anuksunamun
|
ko se setio ove teme ..svaka mu cast...zadnji dan zivota bih volela da provedem tako sto bih gledala kako ukupna ljudska glupost i zloba nestaju u ambisu...i naravno drugi Isusov dolazak
|
|
|
|
RE: Kako bi voleli da provedete zadnji dan ži... 5.2.2010 20:26:55
|
|
|
|
eugenija
|
Svaka čast svakoj od vas.. ne mogu sada pojedinačno da sve komentarišem, ali sa uživanjem čitam svaki post!!! Diabla, nemoj dućo pakati
< Poruku je uredio eugenija -- 5.2.2010 20:28:02 >
|
|
RE: Kako bi voleli da provedete zadnji dan ži... 5.2.2010 20:30:13
|
|
|
|
Delijagirl
|
Ufff... Za dobro jutro sex naravno... Drugo otisla bi kod keve i joj se svega po spisku i rekla joj sve sto mi lezi na dusi ... Onda bi otisla na kafu kod babe, ujka i ujne i rekla im svima kako sam zahvalna za sve sto su uradili za mene i koliko ih volim Na red dodju drugari i njima isto kako ih volim... Ostatak dana bi provela sa muzicem bez droge ili alkohola samo mi i nasa pufnasta deca i izpunila bi mu sve zelje koje ima .. I to je to...
|
|
RE: Kako bi voleli da provedete zadnji dan ži... 5.2.2010 20:38:24
|
|
|
|
Trcosava
|
hmmm.... ako bi to već sutra bilo - opljačkala banku i obezbedila dete dok se ne osamostali (pošto ovako finansijski ne mogu da je obezbedim...) deo bih uzela i otišla negde sama, da mrem da me niko ne vidi
|
|
RE: Kako bi voleli da provedete zadnji dan ži... 5.2.2010 20:42:00
|
|
|
|
Tara
|
Bas super tema Volela sam da sam na nekoj pescanoj plazi, neko suncano egzoticno mestasce, sa malom kolibicom i velikim krevetom , a mm i ja sami na plazi ,goli, kupamo se , pijemo vino i naravno vodimo ljubav ! A uvece bih ga uspavala, iskrala se iz kreveta ,otisla na drugi kraj plaze, sa flasom vina i dzointom i cekala svoj trenutak ! Ovo sve pisem kako bi to izgledalo kada bi resila da umrem, ali posto necu nema nista od toga
|
|
|
|
RE: Kako bi voleli da provedete zadnji dan ži... 5.2.2010 20:48:37
|
|
|
|
Trcosava
|
sve sami narkomani i alkoholičari ja spadam pod ove druge... zaboravih da dodam da bih se družila sa flajkom tekile (ili kartonom)
|
|
RE: Kako bi voleli da provedete zadnji dan ži... 5.2.2010 20:49:05
|
|
|
|
cipiripi
|
da se organizuje neki skup, gde ce biti moja deca, unuci i praunuci... kad ih budem videla,lepe , nasmejane, kad budem videla "moju krv" na jednom mestu onako srecnu i ispunjenu, e tad bih mogla spokojno da odem na onaj svet.. samo bi ih gledala jer mi je to cilj i najveci uspeh u zivotu koji neko moze da ima...
|
|
RE: Kako bi voleli da provedete zadnji dan ži... 5.2.2010 20:52:26
|
|
|
|
Tara
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava sve sami narkomani i alkoholičari ja spadam pod ove druge... zaboravih da dodam da bih se družila sa flajkom tekile (ili kartonom)
|
|
|
|
RE: Kako bi voleli da provedete zadnji dan ži... 5.2.2010 20:52:53
|
|
|
|
Delijagirl
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava sve sami narkomani i alkoholičari ja spadam pod ove druge... zaboravih da dodam da bih se družila sa flajkom tekile (ili kartonom) Ej rekoh bez droge i alkohola...
|
|
RE: Kako bi voleli da provedete zadnji dan ži... 5.2.2010 20:54:54
|
|
|
|
Tara
|
IZVORNA PORUKA: OTI sa mojim muzem i bebom na nekoj najlepsoj plazi na moru... uz belo vino... mnogo belog vina i trave i cigara i seksa Ej Oti kopiram te
|
|
|
|
RE: Kako bi voleli da provedete zadnji dan ži... 5.2.2010 20:57:35
|
|
|
|
eugenija
|
|
|
RE: Kako bi voleli da provedete zadnji dan ži... 6.2.2010 0:22:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Od jutra do podneva-vodila bih jubav... Od podneva do večeri - plakala bih... Od večeri do ponoći - plesala bih gola na kiši držeći čašu kupinovog vina u ruci...
|
|
|
|
RE: Kako bi voleli da provedete zadnji dan ži... 6.2.2010 8:37:48
|
|
|
|
minavb
|
Ja bih najvise volela da taj dan provedem sa potodicom. MM, ja, nase dete, mace, mama i tata, sestra, zet, sestricina-svi zajedno kod mame i tate na rancu, nasmejani, sretni sto smo zajedno, igramo se, smejemo i uzivamo jedni u drugima. Porodica je najvaznija, volela bih , kad poslednji put udahnem, da ih sve vidim pored sebe.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?