Daca88 -> RE: Zvezdice ispod nadimka (10.1.2010 15:15:11)
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi IZVORNA PORUKA: Daca88 Neznam da li ovo pisem na dobru temu,ali ja imam neki problem,neznam da li to samo ja vidim,da se samo meni tako prikaze,ili svi tako vide.Meni su pre nekoliko dana nestale zvezdice,nestali su mi brojevi objava,nema mi statusa da li sam prisutna ili odsutna,ne pise mi iz kojeg sam grada,ni od kada sam clan.Znaci sve ono sto vi imate i sto vama pise meni uopste ne pise.Nisam nista dirala,cackala,namestala drugacije,to je jednostavno samo od sebe nestalo i vise se uopste ne prikazuje.Sta da radim? ..draga jesi sigurna da si u tom momentu bila prijavljena ? [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Da draga,bila sam prijavljena,uvek se prijavim pre nego sto pristupim.Znam da se ti podaci ne ukazu kada nisi prijavljen,tada se ne ukazu niciji podaci sem korisnickog imena,a meni je tako kada sam prijavljena.Znaci ja vas vidim,svi imate pol,grad,zvezdice,objave,status,a ja nista od toga...nista sem korisnickog imena.Eto i Nensi je to primetila u mojim postovima.Na koju god temu da pisem,negde se ne pojavljuje,vec danima.
|
|
|
|