Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 8.7.2012 1:22:02
|
|
|
|
bratzz
|
Milica,mm i ja smo veceras bili na koncertu grupe Kerber, slusali smo dobru muziku i divno se proveli, Milica se doduse malo prepala zbogguzve i glasne muzike ali je ipak i djuskala sa nama
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 9.7.2012 7:46:53
|
|
|
|
vukosava
|
Isla sam prvi put na plazu da setamo nakon 7 godina. Nismo se jos kupali ali smo se prosetali (zivim sad blizu mora).
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 12.7.2012 8:32:37
|
|
|
|
Modessty
|
Dosta više negativne energije, dajte malo da dignemo ovu pozitivnu! Pre dva dana upisala sam konačno dete u vrtić. Juče upisala muža na fakultet (mašinski) i juče konačno namontirali klimu!!!!
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 13.7.2012 8:16:30
|
|
|
|
minavb
|
Ja moram na ovoj temi posebno da se zahvalim Taši što mi je našla sirup za Vanju i po ovoj vručini smarala se da ga kupi i pošalje. KAd sam ga raspakovala, obradovala sam se ko malo dete. Ljubimo te Taške u oba oka!
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 13.7.2012 8:23:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Na kom jeziku je uputstvo? Hocete se snaci sa doziranjem?
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 13.7.2012 8:33:06
|
|
|
|
minavb
|
Na mađarskom. JEst da slabo divanim, ali sam našla na netu uputstvo na hrvatskom-5ml, isto kao Brufen.
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 13.7.2012 8:37:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Super. Ja inace ni brufen ne dajem tako. Na preporuku pedijatra dajem 0,5ml po kg. Prosto mi nije logicno ono sa godinama, jer, neka deca sa 2god imaju 10kg, a neka 15, i ne znam kako onda mogu da piju istu dozu leka.
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 13.7.2012 8:38:45
|
|
|
|
minavb
|
Ma to je to, inače je 200mg po kg telesne mase, podeljeno u 4-5 doza. Vanja je glista od 11kg, njemu je 5mg super.
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 13.7.2012 8:41:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Da, to je to. Kao i Marko, njemu dajem 5-6, kako sam raspolozena. :-)
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 13.7.2012 10:16:16
|
|
|
|
mihi
|
MIna jeste li ozdravili, sutra na more? Ibuprofena ima i u Republici Srpskoj, njihov Hemofarm ga pravi.
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 13.7.2012 10:57:35
|
|
|
|
minavb
|
Ozdravili, rano ujutru putujemo. Još se nismo spakovali. Odoh da vidim šta treba od lekova da nosim.
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.1.2013 23:18:59
|
|
|
|
snovi
|
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 4.2.2013 11:19:37
|
|
|
|
Figaro88
|
Bila na kontroli i MOZEMO DA PRAVIMO BEBU
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 4.2.2013 13:58:25
|
|
|
|
Štetica
|
Figaro ,aj sad vracaj se u cekalice.
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 4.2.2013 14:07:27
|
|
|
|
Modessty
|
Figaro
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 4.2.2013 14:23:22
|
|
|
|
Meisje
|
Bravooo
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 4.2.2013 15:09:15
|
|
|
|
cockic
|
figaro
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 4.2.2013 15:57:28
|
|
|
|
NadaR
|
Jeej
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 4.2.2013 16:22:09
|
|
|
|
Figaro88
|
Ceo dan se samo smejem i cmacem sve oko sebe,zakljucili su da cu biti nepodnosljiva kad zatrudnim
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 4.2.2013 16:26:53
|
|
|
|
dunja RR
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 16.7.2013 13:47:18
|
|
|
|
Ivanka 75
|
GO-GO igračice
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 16.7.2013 13:56:37
|
|
|
|
Leax
|
Ivanka gde si ovo iskopala, bas me nasmeja
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 16.7.2013 13:57:30
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Urnebesno, zar ne!
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 16.7.2013 14:01:03
|
|
|
|
Ana RR
|
Joooj živote
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 16.7.2013 19:05:08
|
|
|
|
dunja RR
|
Joj, meni je ovo užas
|
Anketa
Koje ti se žensko ime sviđa?ljabiMeni se sva ova imen sviđaju ali se ne mogu odlučiti.Odlučite vi za mene.Tatjana (
39%)
Silvija (
9%)
Eva (
8%)
Paula (
4%)
Laura (
11%)
Ni jedno od ponuđenih (
30%)
Ukupan broj glasova: 138Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!