Novosadjanka T. -> RE: Delimo pozitivnu energiju! (21.6.2010 23:33:29)
|
Moja mama ima gafoova zadnjih dana. Moja tetka se presila. Napokon se odvojila od svoje svekrive i mama hoce da je zove. "alo gde si ti babetino jedna" Onda slusa sagovornika iako skoro nista ne cuje "kako ne znas ko je? P**ka ti lepa materina. Sestra tvoja" "Alo, babo gluva cujes li? Nena ovde ebem te." Gledam u mamu, a ona ubledela "O prijo, ja se izvinjavam kako ste?" Pocastila je tetkinu sverkvu samo tako. Neka je[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Posle nedeljnog rucka i kolektivog spavanja(svi sem caleta) u kuci mojih roditelja je uvek frka. Tu smo mi, deca, moji. Ludnica! U jednom momentu nestane moj cale. Vidimo svetlo u wc upaljeno. Proslo 15 min on ne izlazi. Proslo jos 15min mama me gleda. Vidim crne misli joj se motaju po glavi. Kaze mi idi pitaj ga jel dobro. A moj cale iznad svega najvise mrzi kada on udje u kupatilo da ga neko zove. "Necu idi ti" kazem joj. I tako se nas dve raspravljamo, koja ce. Na kraju nagovorimo Tasu da prislukuje na vratima. "Radi masina" kaze Tasa. "Ma kakva masina, masinu nisam ni palila" Keva ubledela, ne moze da ustane, tiho mi govori da ne cuju deca:"Njemu nije dobro, sigurno je pao, a voda ostala da curi" I meni vise nije dobro. U tom mometnu moja mama iz sveg glasa vikne"PEEETREEEEEEEEEE" Kad iz spavace sobe se cuje iznerviran cale "Sta se deres. Ti si poludela skroz. Spavam" Pao mi je kamen sa srca. Odvalila sam se od smejanja.
|
|
|
|