lanajelena -> RE: Nema te, a htela sam ti reci ... (20.7.2010 12:15:12)
|
Vesto izbegavam ovakve teme ali ima dana kada pozelim nesto da napisem,znam da cu se sad ugusiti plakajuci ali ce mi bar biti lakse Vec sa mojih godinu dana si morao da odes na tu strasnu operaciju,vise se nisi vratio na posao ali si zato meni priredio najlepse detinjstvo,vodio si me i vracao iz skole,spremao mi da jedem,branio me uvek od mame,budio si me svako jutro da zajedno gledamo crtani u 7 cak i kada sam isla u 8-mi razred(nije mi smetalo jer sam znala da sam ja tvoja mezimica)...nisam mislila da ces me tako brzo ostaviti i to na moj rodjendan,nisi bio tu kad sam imala maturu,kad sam se udavala,poradjala...toliko si voleo decu,uvek si nas sve iz dvorista vodio na sladoled kako bi se tek sad radovao kad bi znao da imas 6-ro unucadi a nisi nijedno uspeo da vidis,moja Lana ima oci na tebe a bratovih svih cetvoro tvoj zalizak...rasplacem se svaki put kad deci pevam pesmu Deda,deda niko te na svetu ne voli ko ja...Lana me cesto pita ko je tvoj tata pokazujem joj slike ali ona to ne shvata hoce da te vidi i ja toliko zelim da te vidim,strasno mi nedostajes...priblizava se 13 godina kako nismo zajedno a ja te jos uvek zeljno iscekujem...Volim te TATA PUNO,PUNO [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley31.gif[/image]
|
|
|
|