Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Samodavanje inekcija u postupku VTO 7.2.2013 0:00:27
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: mine pogresno se izrazih, 20 ukupno...pa malo ciljani odnosi malo inseminacije malo vto, pa malo posle ET..nakupi se u dugogodisnjoj borbi
|
|
RE: Samodavanje inekcija u postupku VTO 7.2.2013 0:01:13
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: cvetjka Jeste, ovitrel dobijes spreman vec u staklenom spricu sa taaankom iglom, cini mi se i tanja od insulinske... Meni rekli isto u ruku, pojma nemam, tako da je rame bilo bocnuto...
|
|
RE: Samodavanje inekcija u postupku VTO 7.2.2013 0:01:43
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Štetica Ovitrel se prima potkozno u nadlakticu ili stomak 2cm od pupka jer je vec spremna u spricu i tanka iglica,a pregnil samo u guzu jer je to praskasta inekcija koja ima svoj rastvarac pa je nemoguce dati podkozno jer mora kroz obicnu iglu.
|
|
RE: Samodavanje inekcija u postupku VTO 7.2.2013 0:02:11
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: mine si...razresicemo bre sve nedoumice
|
|
RE: Samodavanje inekcija u postupku VTO 10.10.2014 22:19:26
|
|
|
|
Maraj
|
Ja sam mislila da nikad necu moci sama sebe da ubodem, a evo vec 4 dana ja sama sebi dajem suprafact u nadlakticu. Sve se moze...
|
|
|
|
RE: Samodavanje inekcija u postupku VTO 11.10.2014 15:07:10
|
|
|
|
mirkam
|
I ja sam mislila da neću moći.Meni je mm davao,ali dva puta se desilo da u to vrijeme nije bio kući pa sam morala sama.Nije mi baš bilo svejedno,al kad se mora-mora se.Kod nas se stop inekcija prima u Hitnoj,pošto obično bude kasno nocu. I da,ja sam primala Gonal,a on je kao "penkalo" za inzulin,i samo se podesavaju jedinice i mijenjaju iglice.
< Poruku je uredio mirkam -- 11.10.2014 15:10:19 >
|
|
|
|
RE: Samodavanje inekcija u postupku VTO 26.10.2014 10:51:44
|
|
|
|
*Maki*
|
Suprefact je mačji kašalj, iglica je ko bocka u komarca ali zato za menopur (merional) gonal i ostalo savetujem da vam neko pomogne, mene je bockao muž, sa zadovoljstvom šalim se, svaka mu čast, ni jednog trenutka se nije bojao i slicno, da nije njega ne znam sta bih, morala bi da se cimam do ambulante najverovatnije. Nije nista strasno, nama su na klinici Ivanovic pokazali kako se bocka, a u ovoj drugoj vto smo isto tako radili. Primila sam oko 40 injekcija gonala i merionala u ruku i boze zaboravila sam kako se zove - jos jedna inekcija (u prvom postupku sam primala suprefact a u drugom postupku neku drugu...)
|
|
|
|
RE: Samodavanje inekcija u postupku VTO 14.12.2015 9:42:22
|
|
|
|
ivannna
|
dobila sam menopur ,vreme kad treba da se bockam je od 12-13 kada sam na poslu,u kancelariji ne mogu jer nas ima dosta a u wc u mi i nije nesto zgodno,samo bockanje mislim da i nece biti problem,meni je malo problem da sve to smuckam jer mi je tesko da izvucem svu tecnost iz ampule
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Anketa
Бррррр....
пеперутка16
Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....