dunja RR -> RE: Trudnički pruritis (svrab) (21.2.2019 23:00:14)
|
Meni se poslednjih par dana pojavio uzasan osip. Imala sam ga i na samom kraju trudnoce sa Savom, cini mi se da je sada malko gore. Crveno uzas, hrapavo, svrbi uzas. Spoljne strane butina i zadnji deo butina upaljeni skroz. Ja sam to povezala sa metildopom jer jer i prosli put i sad osip izasao otprilike od kad pijem dopu. Pokazala sam i doktoru pre dva dana i rekao je da gadno izgleda, pipkao je, ali kao nista alarmantno. Razmisljam da pisem i endokrinologu, ali sam je smorila ovih dana sa pritiskom pa me vise sramota. A kod nje idem idem u utorak. Mazem uvece Cortinat, malo smiri svrab trenutno, ali osip bukti i dalje. IZVORNA PORUKA: mihi Moja dobra drugarica koja je sada trudna je zbog toga ležala u bolnici njoj se pojavio i osip crveni grozni i dali su joj Pronizon da pije i bromazepam noću jer uopšte nije mogla da spava od svraba. Sad se osip povukao sa stomaka a ostao na nogama. Ima te li ideju čime da maže telo krema, losion koja ublažava tegobe[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|