Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 2.2.2010 12:14:14
|
|
|
|
magnetic
|
IZVORNA PORUKA: guppy RR I ne prave vam se te crne tačkice kad brkovi ponovo rastu Crne tackice samo na obrvama i hvala Bogu nigde vise
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 2.2.2010 12:21:57
|
|
|
|
Mari86
|
lycia trakice za osetljivu kozu...mada mi nije osetljiva,ali nece da skodi... Trgnem jednom sa jedne strane pa sa druge i nema viseeee
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 2.2.2010 12:24:17
|
|
|
|
NONA79
|
I ja trakicama lycia, ali onda kuburim sa sitnim bubuljicama po površini gdje su nekada bili brkoviii
|
|
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 2.2.2010 12:24:22
|
|
|
|
Jeja1975
|
Ja ih pustam da se zna ko nosi brkove u kuci
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 2.2.2010 12:25:53
|
|
|
|
Jeja1975
|
Salim seeeeee, ja ih skidam toplim voskom pkb proizvodjaca i odmah nakon cimanja stavljam talk i nikada mi nista ne izađe
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 2.2.2010 12:27:39
|
|
|
|
NONA79
|
probala sam i talk i razne kreme te ovakve te onakve, katastrofa , mm ne diraj brkove ženo opet će ti izaći bubuljice koje se vide a brkovi ti se uopšte ne vide
|
|
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 2.2.2010 12:28:01
|
|
|
|
Iva979
|
I ja ih skinem samo toplim voskom
|
|
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 7.2.2010 23:22:46
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: gagana83 I ja ih skidam, trakicama,Veet ili Lycia. I ja trakicama sa hladnim voskom
|
|
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 7.2.2010 23:25:57
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: NONA79 probala sam i talk i razne kreme te ovakve te onakve, katastrofa , mm ne diraj brkove ženo opet će ti izaći bubuljice koje se vide a brkovi ti se uopšte ne vide nona vodi računa kada ih skidaš, dok nisam vodila računa dešavalo se nekad da ih čupam pre nego što trebam da dobijem - i bubuljice samo izleću... kasnije sam počela da vodim računa i kada čerupam posle nikad ne izađ inače koristim lycia trakice i one maramičice što idu uz njih
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 12.2.2010 18:07:16
|
|
|
|
micketta
|
ja cupkam pincetom
|
|
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 29.3.2011 18:23:04
|
|
|
|
Shishica
|
He! Kad ih imas malo sigurno! A jaaa ko starac Vujadin!!!! A da skidam bojim se bubuljica i tackastog rasta... Mozda probam, ali ne smem sad pred rodjendan detetov pa ko zna sta ce me snaci... posle..mozda..
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 29.3.2011 18:33:29
|
|
|
|
New Mom
|
Depilacija toplim voskom. Na svake 3 nedelje, na žalost. Na hladan i trake se ospem, na kreme reagujem alergijski, tako da je ovo najsigurnije.
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 29.3.2011 18:36:17
|
|
|
|
Anoniman
|
JEdnom u tri meseca ih pocupam onim trakicama, sporo rastu i svetle su.
|
|
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 29.3.2011 18:38:26
|
|
|
|
Shishica
|
A kako izgleda kad pocnu da rastu?
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 29.3.2011 18:39:19
|
|
|
|
pepeljuga
|
odaaaavno ih depiliram iskljucivo toplim voskom, jer samo njega mogu da podnesem. sada su se dlacice toliko proredile da to radim jednom u sest meseci.
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 29.3.2011 18:40:41
|
|
|
|
New Mom
|
Ništa specijalno, nije to kao sa obrvama, pa da vidiš kako probija i sl., one su dosta mekanije.
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 29.3.2011 18:42:01
|
|
|
|
pepeljuga
|
a da, mojoj mami uvek nakon depilacije nausnica izlaze bubuljice i jako se crveni (probala je i topli i hladni vosak, i kreme, i nakon toga talk, i sve i svasta, ma uvek isto, bas bukne), mozda je nekome prosto osetljivija koza na tom mestu
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 29.3.2011 18:42:56
|
|
|
|
Shishica
|
Jaaaao dobro ajde videcu..
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 29.3.2011 18:43:02
|
|
|
|
New Mom
|
Ako brzo posle se stavi bebi puder, predupredi se stvaranje bubuljica.
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 29.3.2011 18:45:42
|
|
|
|
Shishica
|
A bas puder? Ne ni pantenol ni jekoderm ni nista tako nesto nego puder?
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 29.3.2011 18:49:36
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Ako brzo posle se stavi bebi puder, predupredi se stvaranje bubuljica. ja obavezno stavljam bebi puder i meni bude super, ne crveni se i nemam bubuljice. ali mama uradi isto to i nista, sve se upali i treba nekoliko dana da se umiri
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 29.3.2011 18:54:29
|
|
|
|
Shishica
|
Dobro ionako nigde ne izlazim
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 29.3.2011 18:56:44
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Shishica A bas puder? Ne ni pantenol ni jekoderm ni nista tako nesto nego puder? Probala sve to, plus, hidrogen, borna itd., ali vremenom (iskustvo, iskustvo ) shvatila da vlaženje tog predela pogoršava stvar.
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 29.3.2011 18:59:59
|
|
|
|
Shishica
|
Znaci bez ljubljenja taj dan!!!!!!!!!
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 29.3.2011 20:24:13
|
|
|
|
Verus
|
Gde si Sisi! Ja depiliram moje mustashe
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pet lakih koraka koji će ti preokrenuti ži...Pronađi vreme za sebe. Moraš! Brini o sebi kao što bi brinula o svojim najdražima, jer bez obzira na sve drugo i ti zasl...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?