bubily21 -> RE: Znaci ovulacije (7.12.2012 23:23:36)
|
evooo mene zene i ovdje ,imam jedno mozda blesavo pitanje dali je moguce imati ovulaciju 32dan .33dan ciklusa ,menzise dobijam 30-35dan,nemojte mi se smijati Ivekpivek mozda i jeste moguce. Jer i ja imam mecu ponekad tako kao ti na 35 dana, 2 u godini mi se to desi a nekad i 2 puta na 25 inace ostali normalno 28-30 dana. Bas na danasnji dan po Eugenu ovulacija, i uistinu mi je sekret takav kakav ga opisuju, sad tu ima kvaka jer jos ne znam da li cu dobiti ili sam ipak nekim ludim slucajem trudna, da budem taj slucaj skoro iz prve, cak pri prekinutom snosaju, sanse minimalne, ako bude tako ne mogu verovati. Jer cekam ponedeljak tad mi je taj rok od 35 dana, ako ne dodje [sm=hudicek1.gif], moracu na beta hcg da budem sigurna je li [sm=nosecka.gif] ili neki kurslus s hormonima ili upalom besike ili sta li vec. A nemam uobicajen simptome ya mecu kako to inace kod mene bude, vise vuce na trudnocu , mada mozda i prehlada. A te ovulacije po Eugenu mozes na http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=g45fileqco50s-u1354205101&lang=e&gm=a2&nhor=4&btyp=95&sday=7&smon=12&syr=2012&hsy=0&rs=0 Ovo je primer izmisljene osobe ako iole malo znas engleski snaci ces se i za sebe da uradis.
|
|
|
|