RE: Znaci ovulacije (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

Dove -> RE: Znaci ovulacije (18.9.2011 19:13:46)

Ne moram da pratim jer su mi radjeni hormoni i tacno znam da je 14,15 i 16 dana ciklusa.A i da nije hormona tad sam mnogo nervozna,bolucka me stomak i samo mislim na one stvari...priroda valjda...[sm=smiley9.gif][sm=smiley9.gif][sm=smiley9.gif]A sto se pokloncica tica sto da ne?U svakom slucaju je bolje nego merenje Bazalne temperature.

dunja RR -> RE: Znaci ovulacije (18.9.2011 19:16:37)

Dove mila, a sigurno znaš da ti je svakog meseca ovulacija u isto vreme?

Hvala na odgovoru, čekam još devojaka da mi se jave po pitanju poklona, da vidim da li je većina za to, tj. da li ima  smisla:)

Nataša1 -> RE: Znaci ovulacije (18.9.2011 19:17:20)

Jedno vreme sam pratila, merila sam bazalnu temperaturu. Sad primetim pojačan sekret na sred ciklusa tako da samo orjentaciono znam kad mi je ovulacija.

Što da ne poklonite ako možete! Mislim da bi to baš značilo nekima, posebno ženama koje imaju neredovne cikluse.[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Dove -> RE: Znaci ovulacije (18.9.2011 19:20:12)

Pa ne radim hormone svakog meseca to sigurno.Ali uvek u isto vreme me boli stomak,uvek u isto vreme sam nervozna i uvek u isto vreme MM dodje da bezi iz kuce...Ne moz covek da se otme.A menstruacije su mi uvek na 28-30 dana.Tako da znam.Pojaca mi se i sekret pa mi je i to jedan od sigurnih znakova.Mada,kod mene su problemi sa zacecem bili i bice,ali imam dvoje dece tako da se ne opterecujem previse.Volela bih jos jedno ali uvek kazem ako da Bog.[sm=smiley31.gif]

dunja RR -> RE: Znaci ovulacije (18.9.2011 19:20:45)

IZVORNA PORUKA: Nataša1

Jedno vreme sam pratila, merila sam bazalnu temperaturu. Sad primetim pojačan sekret na sred ciklusa tako da samo orjentaciono znam kad mi je ovulacija.

Što da ne poklonite ako možete! Mislim da bi to baš značilo nekima, posebno ženama koje imaju neredovne cikluse.[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Ako pokrenemo kampanju, želimo da ima smisla i da stižu prijave, a ne da nam tema zvrji prazna:)

Zato prvo želimo da čujemo vaše mišljenje, i Hvala unapred na odgovorima:)

degu -> RE: Znaci ovulacije (18.9.2011 19:21:57)

Dunja prate devojke, pitaj crtice [sm=smiley36.gif] osluškuju ma svaki mogući i nemogući simptom ovulacije [sm=smiley1.gif] Ja moju pratim već godinama i skoro uvek uspem da je primetim, ali kod mnogih izostanu simptomi, tako da bi takav poklon bio od velike koristi [sm=bravo.gif]

Meisje -> RE: Znaci ovulacije (18.9.2011 19:23:08)

Dunja,vezano za poklon,ja mislim da svakako ima smisla!

Dove -> RE: Znaci ovulacije (18.9.2011 19:23:47)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Samo napred,bice i od pomoci zenama koje muckaju[sm=duda.gif] a i sto rece Natasa onima kojima je ciklus neredovan.Animiracemo ih i mi da se prijavljuju.Bravo za RR!!!

dunja RR -> RE: Znaci ovulacije (18.9.2011 19:24:40)

A da li bi vam značilo da imamo na RR i doktora-ginekologa, koji bi vam (u posebnoj temi) davao odgovore na sve što želite da znate o ovulaciji?:)

degu -> RE: Znaci ovulacije (18.9.2011 19:26:50)

I da dodam još, da ima nas dosta devojaka sa PCO kojima su neredovni ciklusi i jako nam je teško da ispratimo ovulaciju. [sm=bravo.gif]

I za DR-a jedno veliko DA [sm=bravo.gif]

Meisje -> RE: Znaci ovulacije (18.9.2011 19:28:18)

Dunja,je l se ti to salis?[sm=smiley1.gif] Naravno,to bi bilo idealno,samo mislim da bi imao mnogo posla...Mi se svi ovde ispomazemo kako koja ima iskustva tako da bi strucno misljenje bas pomoglo!

dunja RR -> RE: Znaci ovulacije (18.9.2011 19:30:47)

Ne šalim se:)

Spremam jednu kampanju i želim da vidim da li ima smisla moja zamisao. Po vašim reakcijama rekla bih da će biti uspešna. Ono što želimo je i da promovišemo sponzora a istovremeno da pomognemo našim dragim Ringerajkama, jer one čine našu RR [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

Dove -> RE: Znaci ovulacije (18.9.2011 19:31:26)

Sta reci na ovu inicijativu osim[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif].
Poslednji put me ovako odusevio samo Novak na US OPEN-u.[sm=smiley36.gif]
I da...da ne zaboravim,ova RR mi je zaraznija od FB!!!

dunja RR -> RE: Znaci ovulacije (18.9.2011 19:32:26)

[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Dove [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Meisje -> RE: Znaci ovulacije (18.9.2011 19:34:24)

Slazem se sa Dove od reci do reci!!![sm=bravo.gif]

degu -> RE: Znaci ovulacije (18.9.2011 19:35:14)

O Dove pa ja sam se sa RR davno zarazila, a sa FB još nisam uspela da se zarazim [sm=smiley36.gif]

Dunja bravo za akciju [sm=bravo.gif] javiće se i ostale crtice [sm=bravo.gif]

Maya21 -> RE: Znaci ovulacije (18.9.2011 19:36:25)

da se ja spremam za bebu znacilo bi mi da znam kada mi je ovulacija [sm=smiley1.gif] a verujem da bi to nasim RR trudilicama mnogo znacilo. Dunjecka [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za kampanju [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]

dunja RR -> RE: Znaci ovulacije (18.9.2011 19:36:44)

Hvala vam, divne ste! [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

Nestrpljivaa -> RE: Znaci ovulacije (18.9.2011 19:58:16)

Dunja to bi bilo super za DR evo i ja se javljam za to.

little_one -> RE: Znaci ovulacije (18.9.2011 20:04:07)

Dunja, ovo je fantastican prijedlog [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Mislim da bi nam svima puno znacilo da imamo savjet strucnog lica, pogotovo kad nismo sigurni sta nas ginekolog radi s nama :))))

Anoniman -> RE: Znaci ovulacije (18.9.2011 21:01:35)

Ovo vam je odlična zamisao! Stručno lice tj dr koji bi nam pomagao u dilemama je odlična zamisao. Imaće pune ruke posla :), a i pokloni za odredjivanje O su jako korisna stvar, jer neke žene nemaju simptome pre O, a ima i onih kojima O šeta i nije svakog meseca u isto vreme. Ja sam recimo 100% sigurna da sam imala O, jer imam simptome posle O, ali nekih 60% mogu po svom organizmu da odredim kad će da budu. Nekad nema simptoma pa se oslanjaš na predhodni mesec.
Super akcija!

Brisani korisnik -> [Obrisana poruka] (18.9.2011 21:11:36)

[Sadržaj poruke je obrisan]

World -> RE: Znaci ovulacije (18.9.2011 22:11:08)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

A da li bi vam značilo da imamo na RR i doktora-ginekologa, koji bi vam (u posebnoj temi) davao odgovore na sve što želite da znate o ovulaciji?:)

WOW!!! mislim, je li to moguce izvesti uopste?

Dove -> RE: Znaci ovulacije (18.9.2011 22:14:43)

Moram da se nadovezem,ali molim vas da ne budem pogresno shvacena.TESKO TOM STRUCNJAKU SA NAMA.T[sm=hudicek1.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]TREBACE MU NAJMANJE TRI ZAMENE!!!

gugutka -> RE: Znaci ovulacije (18.9.2011 22:19:34)

Super predlog [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>