jovana j -> RE: Znaci ovulacije (23.9.2010 18:50:23)
|
Zdravi devojke, Ja se izvinjavam, ali ja sam na ovoj nasoj ringeraji poprilicno nova, pa mi se desava da ne namerno postavljam svoja pitanjca tamo gde im nije mesto... [sm=smiley1.gif] Izvinite na tome. Elem, ono sto mene zanima je da li je uobicajeno da bolu grudi za vreme ovulacije??? [sm=zmeden2.gif] Ovo me zanima jer mene grudi uglavnom ako bole, a bole me svakih 7 do 10 dana pre nego sto cu da dobijem [sm=hudicek1.gif]. Ne secam se da mi se dogadjalo da me grudi i to ovako bole na sred srede, tj. kada su mi bas plodni dani. Mi doduse pravimo bebana, trudimo se nekako [sm=duda.gif] ali me stvarno zanima da li je neka imala ovako jako bolne grudi za vreme ovulacionog perioda? p.s. [sm=zmeden.gif] Ja se naravno nadam da je ok, jer ja ovde od vas uglavnom citam o sekretu i bazalnoj temp., sto nisam merila, ali sekret da, uverila sam se maltene sa ´´slike´´kako on izgleda kada je rastegljiv, a kako kada je samo jako sluzav. Neverovatno [sm=smiley14.gif] Nista ja moram sada da [sm=kuza.gif] , ceka me privatni cas koji moram da odrzim.... pa mi pisite !!! Uzdam se u vas! [sm=smiley1.gif] Vi znate da muskarci nisu tolko ´´strucni´´sa ovim temama... koliko god da ih obozavamo [sm=smiley27.gif]
|
|
|
|