Anoniman -> RE: Znaci ovulacije (22.1.2010 15:55:20)
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi IZVORNA PORUKA: Nejtiri .... Bice popravni sledeceg meseca! Uzgred, devojke, meni je ginekolog objasnio da, bez obzira na ovulaciju, zene mogu da zatrudne svakog drugog ili treceg meseca. Znaci, ako nije ovog, bice sledeceg IZVORNA PORUKA: Nejtiri Ne znam sta da vam kazem, ja zaista imam poverenja u to sto covek prica. On kaze da kada bi ljudi imali mogucnosti da tri puta za redom rade vestacku oplodnju da bi mnogo veci broj parova imao decu, bas iz tog razloga. Sokirala sam se kada sam cula koliko je varijanti da se vestacka uradi jednom godisnje, ljudi jedva skupe pare i iz tog razloga bude neuspesno. On je bio na specijalizaciji negde u Sloveniji, pojma nemam, oni koji nazalost imaju problema sa tim, verovatno znaju o kojoj klinici je rec. Uglavnom, to su neke njihove statistike. Nadjoh temu. Nisam dobro napisala, htela sam reci da sam se sokirala kada sam cula sve ovo o vestackoj i da masa lekara to radi prvenstveno zbog para i da im nije u interesu da uspeju iz prve!
|
|
|
|