RE: Idemo u pozorište - NS (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Odgajanje

Poruka

Anoniman -> RE: Idemo u pozorište - NS (13.3.2013 10:58:41)

pa probaj ali znas , kad se pogase svetla pa krene muzika pa se odjednom svetlo upali user posted image
probaj al sednite negde blizu izlaza

Haha, vec vidim scenu - najglasnije vristanje u istoriji pozorista ..
Skroz sam zaboravila da se plasi mraka..

jance -> RE: Idemo u pozorište - NS (13.3.2013 13:01:30)

Ogi je izdrzao skoro sat vremena da gleda muzicki festival Skoljkice. prvi dan smo kao seli na kraj reda ako bude problema, ali njemu u vise smetali ljudi koji su ustajali i izlazili iz reda nego bilo sta drugo. sutradan smo seli na sredinu reda i sasvim je mirno gledao, kazem skoro sat vremena.

Didy -> RE: Idemo u pozorište - NS (13.3.2013 13:04:19)

Stefan je s godinu dana odgledao celu decju predstavicu, vrlo pazljivo. Sofija je vec neka druga cvecka, nju mesto ne drzi. Jedva je izdrzala i na dodeli paketica, posle 10 minuta sam je pustila da trcka okolo. Neces znati dok ne probas, mozda te prijatno iznenadi tvoje rodjeno dete.[sm=smiley2.gif]

Anoniman -> RE: Idemo u pozorište - NS (14.3.2013 11:08:47)

haha, sa njim je svaki dan iznenadjenje ..
al' probacemo, sto da ne - samo cu da biram sediste blize izlazu :O)

Bebilina -> RE: Idemo u pozorište - NS (27.6.2013 23:41:51)

Mi bili u pozoristu danas, cera, sin i ja sa citavim bebi drustvom, 15-oro nas je bilo [sm=smiley1.gif]
Malac je bio super, najvise mu je pevanje i igranje drzalo paznju, ko hipnotisan je bio. I deo gde su ugasili svetla, upalili lampe i pravili oblike morskih stvorenja na platnu. Sa 10.5 meseci se nisam nadala da cemo tako dobro proci. Seka ko uvek opcinjena scenom. [sm=smiley1.gif]
A predstava je bila interpretacija 4 knjiga cuvene decije spisateljice, jako lepo odradjena. [sm=bravo.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Idemo u pozorište - NS (28.6.2013 7:49:55)

Mi bas planirali ovih dana na neku predstavu za decu kad nema nista na repertoaru jos od 13 juna [sm=smiley13.gif].. godisnji il sta vec.... al od septembra idemo obavezno!

T voli da gleda predstave u vrticu su vec imali par puta, na ZDI u centru kad su odrzavane predstave nije treptala [sm=smiley1.gif]

Modessty -> RE: Pozorište za decu (21.11.2013 22:01:55)

Drage moje ova tema je pridružena temi "Pozorište za decu" pa vas molim da nadalje sve vezano za pozorišne repertoare pišete u toj temi. Hvala!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]