Anoniman -> RE: Master studije (23.6.2010 12:58:25)
|
IZVORNA PORUKA: prase IZVORNA PORUKA: Tashke Samo ti ćuti koja ne možeš tečno da pričaš zbog stomaka! Abrakatebra zene nisam ja napisala da ne mogu tecno da pricam zbog stomaka, nego da cu izgledati jadno ako budem zamuckivala sa sve stomakom, u smislu - jadna sam i bez vas, man'te me se... Htedoh reci, lakse je imati neatraktivno izlaganje bez stomaka, bar ne izgleda jadno, ovako bi komisija natripovala da je moj jedini adut u stomaku... I znam da si razumela i prosli put i da me sada samo palis, ali eto zapaljive sam prirode i sad necu da obrisem ovaj post nego da ga postujem IZVORNA PORUKA: prase IZVORNA PORUKA: Tashke IZVORNA PORUKA: prase I znam da si razumela i prosli put i da me sada samo palis, ali eto zapaljive sam prirode i sad necu da obrisem ovaj post nego da ga postujem Ja sam krenula da pravim prezentaciju. Napravila sam nekih 75 slajdova, pisala minimalno moguće na njih, a treba da dodam još 8 hipoteza (to je oko 16 slajdova) + zaključak + prolaznost hipoteza i zašto je tako kako je... Imaću 100 slajdova. Jel to jaaaaaaaaaaaako puno? Zavisi... ako planiras da pricas 2 sata onda nije Ne znam kako u vasoj bransi, za nas tehincare je 1 slajd = 1 minut, onaj tipican (naslov + bullets), a ako ima neka slika/dijagram/grafik, onda 2 minuta. Ja imam 30 slajdova i mislim da mi je to mnogo, obzirom da su 8 dijagrami a ocekuje se da se spakujem u 20 minuta. IZVORNA PORUKA: Tashke Pa i kod nas je 20 min. Sad ću ti poslati mail-om. IZVORNA PORUKA: strelitzia IZVORNA PORUKA: Tashke Napravila sam nekih 75 slajdova, pisala minimalno moguće na njih, a treba da dodam još 8 hipoteza (to je oko 16 slajdova) + zaključak + prolaznost hipoteza i zašto je tako kako je... Imaću 100 slajdova. Jel to jaaaaaaaaaaaako puno? jeste jaaaaakoooooo punoooooo! i u potpunost se slažem sa praset_om. znači, ja kad sam branila master imala sam nekih 25 slajdova, i to je bilo puno. tebi za 100 slajdova treba vremena samo da ih provrtis a još da kažeš po rečenicu...juuuu... a mogu li da vas pitam za teme tj. evo pitam, koje su vam teme? IZVORNA PORUKA: Tashke Od 100 slajdova ima 13 na kojima je samo naziv poglavlja + 1 uvodni slajd gde piše naziv teme i moje ime. Sad sam prasetu poslala mail-om, pa sam baš prebrojala, imam svega 13 slajdova gde planiram da kažem malko više od onoga što na slajdu piše, a imam dosta slajdova sa svega 1 rečenicom. (ja voooooooolim jednu rečenicu na slajdu , inače mi izgleda nagurano). E sada odoh sve ovo da kopiram u temu o master studijama, i tamo se kuckamo dalje na ovu temu.
|
|
|
|