red sonia -> RE: Cista jajnika kod beba (17.6.2010 21:05:02)
|
jeste da je ova tema malo napustena,al ajde... meni su u 9 mesecu otkrili da beba ima nesto,ali se na UZ ne vidi tacno sta...iz bolnice u Senti su me prebacili u Betaniju,tamo su me pregledale dr Tesic i dr Novakov i konstatovale da je to nesto na desnom jajniku i pozvale su sa decje klinike dr Marinkovic na konsultaciju...ona mi je rekla da je ili tumor ili cista ali da ce se videti tek kada se beba operise...zakazan mi je CR koji su obavile ove prve dve doktorice,cim sam se probudila dali su mi da potpisem papir i hitno prebacili bebu na decju kliniku...videla sam je onako u magli od silnih lekova sa 2 m rastojanja,place mi se kada se setim...nakon 6 dana ju je operisala dr Marinkovic kojoj cu biti do kraja zivota zahvalna,ne vidi se ama bas nista,imala je samo mali koncic ispod pupka a izvadili su joj krvavu cistu od 7cm!!! hvala bogu,nije bio tumor...jajnici su ostali neosteceni,sve je kao da nista i nije bilo... al ja ne volim da se prisecam tih dana,cini mi se kao da se to nije meni desilo vec nekom drugom
|
|
|
|