World -> RE: Higijena dečakove piše... (14.2.2015 19:17:11)
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: World Ne znam, mazem taj dio pavlovicevom zajedno sa komplet guzom.. inace, oboje imaju problem tom suvom kozom iza usiju, to mazem redovno i nekad se desi da popuca.. mozda je iz istog razloga, nemam pojma.. samo da vidim da li se jos nekome desavalo i sta raditi... hvala ivanka.. World, nama je taj deo, koren piše, ako na to misliš, uvek crvenkast, pa skoro do krvi. Dr. nije nikada spomenula ništa. Ja taj deo ne maže, tj. pišu uopšte ne mažem, jer su mi tako rekli u porodilištu. Jel vi mažete pišu, testise? Zatim što se navlačenja tiče, mi nismo navlačili pišu, dr. je rekla da ne radimo, do poslednje kontrole, tada je rekla da bi možda mogli da krenemo. Ali S nema šanse da se navuče a da ne prokrvari i on ne prevrišti, tako da ne radimo. Jednostavno mu je toliko čvrsto navučeno, da će verovatno u nekom trenutku morati da se secne, nisam još čitala kako to ide, možda i ima tema na RR. Jutros primetim iza ušiju extremno suvu kožu, ljušti se,namazah sa Niveom. Jel to opasno? Čime ti mažeš? ne mazem pisu ni testise nicim, samo taj dio na pregibama, ali mozda ne treba ni to.. ne povlacimo nista, rekla dr da ne diramo nista jos.. kozu iza usiju mazem nekad pavlovicevom, nekad jekodermom, nekad kokosovim uljem, svejedno, a to oboje imaju jos od rodjenja, tako ne vjerujem da je samo zbog brisanja.. a brisem ih dobro, nemam pojma...5
|
|
|
|