bojana86 -> RE: Higijena dečakove piše... (6.4.2011 12:14:58)
|
IZVORNA PORUKA: Dada81 IZVORNA PORUKA: bojana86 Ma ne sekiraj se..... moj je plakao prvi dan kada je piskio,al nista strasno!!! mom je jos doktor prevukao znaci nije bilo malo po malo nego odjednom do kraja[sm=smiley13.gif].. mazi mu slobodno cloranfenikol mast,ona je odlicna i isto mi ju je hirurg preporucio... uvece kada ga okupas prevuces mu kozicu i namazes i tako par veceri... Znači ,Bojana ,prevukao je dr.nije seckao ? Meni dr.kaže neki dan da ćemo ,kao morati urologu ,kad napuni god.[sm=smiley13.gif] A,ne bi mi bilo krivo da nisam o tome vodila računa.I što Nensi reče,prevukla sam do pola sa jedne strane,druga neće nikako ,pa i njemu duši maloj dosadi ,pa mi gura ruke od sebe.. Ma da sam je naglo prevukao nikakvo sjeckanje i trajalo je bukvalno par sekundi.... Mi smo isli djecijem hirurgu,sa godinu dana i sve je super proslo. Moj je taj dan plako kada je piskio - peklo ga je,a uvece mu je muz prevlacio i mazao ja nisam imala hrabrosti,posto je bilo jako crveno i bolilo ga je tih prvi veceri kada se dirne. samo polako i sto se ranije to odradi mislim da je bezbolnije!!
|
|
|
|