Anoniman -> RE: Higijena dečakove piše... (9.12.2010 22:36:54)
|
IZVORNA PORUKA: Dada81 Tash[sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] super da sve prođe!Podrum i Tash,interesuje me kada su vama rekli da detetu treba doktor da to uradi?Nama rekao sa 8-9 mes,da to nije rano[sm=zmeden.gif] Kako bih da to ja rešim,uh,baš mi je ovo sad glavna briga. Joj, čitaj u nazad, gledaj po datumima, pa nađi šta sam pisala (sad je pod anoniman), njemu su to radili oko katoličkog Božića 2008 (25.12.)... Mislim da je priča bila "posle druge godine". No, sada kad sam se žalila pedijatrici da opet ne mogu da prevučem, ona je rekla da do 4te godine može i ne mora to da se rešava, ali nakon 4te bi trebalo da pogleda urolog i kaže šta dalje. Daco, mi smo išli pre 2god da mu čupnu kožicu, i onda se opet malo zalepilo, ali dr reče da je to za prvu snajku [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley9.gif[/image], od onda sam prevlačila svako veče u toku kupanja, nego, problem je nastao sad nakon porođaja, nisam stizala da to radim svako veče, pa u jednom momentu nije htelo uopšte da se prevuče...
|
|
|
|