Anoniman -> RE: Higijena dečakove piše... (25.12.2008 20:50:46)
|
Evo me. Stigli smo kod dr u 15.45h. Luka je ušao kod dr i rekao mu "Zdravo doktore, kako si?" Srce mamino lepo vaspitano! [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Tada mu je prvi put namazao tom anestetskom kremom, Luka je malo plakao. Za 15min mu je namazao ponovo, tada je Luka sam pretio da će plakati, ali nije plakao. Za 15min ponovo, tada je već legao na sto sa rukama pod glavom i rekao "Neću da plačem!" Četvrti put kada smo ušli je usledio sam proces čupkanja, ja sam držala noge, mm ruke, a dr je radio. Luka ja malo plakao, vikao MAMA, pa sam pevala ĆIHU-ĆIHU i prestao je da plače. Tada mu je (nakon čupkanja) još jednom namazao tom anestetskom kremom, što je Luku peklo, dr je rekao za 20ak min će proći, i tako je i bilo. Problem je nastao pre pola sata kada je poželeo da piški. Ja sam za svaki slučaj kupila anestetsku kremu, kada sam shvatila da od piškenja neće biti ništa, ni pod vodom, ni nikako, rekla sam "Nema piškenja! Izdrži. Mama će da namaže kremu. I kada krema deluje, onda ćeš piškiti." Tako je i bilo. Namazali smo. i 15 min kasnije je lepo piškio. Pošto će me u jednom momentu neko sigurno pitati kako se kremica zove, evo: Emla creme Lidocain und Prilocain AstraZeneca GmbH Sve u svemu, sam proces čupkanja nije strašan, već piškenje posle.
|
|
|
|