buhla -> RE: Higijena dečakove piše... (8.6.2010 15:03:22)
|
IZVORNA PORUKA: buhla doktorka mu je prevukla i kaze sve je ok... evo ja sad pokusavam ali nista se ne vidi, meni ovo deluje kao da je zaraslo (miran je, ne boli ga na dodir) joooooooooooj *** ti musko! pa meni je dr prvo rekla da nema potrebe da prevlacim... da bi sad rekla da samo malo povucem dok se kupa da mu ocistim. IZVORNA PORUKA: Tashke Savetujem da to radiš na kraju kupanja, kada se ta kožica već razčvaka u vodi, postane meka, lakše pređe. IZVORNA PORUKA: Jeca RR meni je dr rekao da ne diram i da ne cistim. I u pravu je. Jer šta nam znači da čistimo. Sve što udje svakako će izaći kad se bude kupao. A i nema tu šta toliko da bude prljavo. moj savet ti je da ispiraš kamilicom i ne diraj ništa IZVORNA PORUKA: Tashke Kako će izaći ako ne povučeš kožicu? Ja se nikako ne slažem sa tim tvojim dr, ali to nije bitno. IZVORNA PORUKA: Nedja NE znam da li, ako je povređeno, mora da boli na dodir, možda boli samo kad piški? Na sreću nisam imala iskustva sa tim, redovno mu prevlačim kožicu od rođenja, i nije se nikad zalepila, ali po iskustvima ostalih rr mama,to ume da bude baš bolno za bebe IZVORNA PORUKA: simke Ne mora da boli na dodir Siniša je plakao samo kad piški,dok nije ni reagovao kad mu prevlačim kožicu.Joj kad se setim kako mu je dr.prevukla,sav se zacrveneo IZVORNA PORUKA: Tashke Bez anestetika, bez ništa? Luki je dr noktima strugao kožicu... Luka je plakao i na piškenje i na prevlačenje... ma jedno vreme mi nije dao da gledam u pišu. IZVORNA PORUKA: simke Siniši nije bila slepljena kožica,jer sam ja od samog početka prevlačila(posle kupanja),ali nisam mogla ni skroz da je prevučem,pa je dr.priliom pregleda naglo cimnula IZVORNA PORUKA: maslinica caos zene....mi smo jucer bili kod tete doce, primili vakcinu, danas kenjkavi boze sacuvaj....al proci ce i teta doca gledala pisu, pokazala kako da mu cistim, citam sad vase postove, pa ne kontam...ja mu povucem na gore , malo ocistim i prevucem nazad i to je to, nista ne boli, ne buni se..jel s vremnom dodju ti problemi ili kako?....ja do jucer nisam ni dirala pisu jer nisam znala sta da radim, dirati ili ne, pa jucer pitala dr. IZVORNA PORUKA: Tashke Ne dođu problemi ako se kožica ne zalepi. IZVORNA PORUKA: maslinica a ne zalepi se redovnim ciscenjem? jel to? ponekad ko prava plavusa, al moram da znam IZVORNA PORUKA: Tashke Pa da... redovnim prevlačenjem kožice. E sad, sve zavisi šta ti je dr juče pokazala i koliko ti je pokazala da prevučeš. Jer ja sam prevlačila sve vreme, samo što su meni rekli da povučem da glavić tek tek izviri, pa se ono ostalo zalepilo. IZVORNA PORUKA: maslinica pa do max do kuda ide, a da ga ne boli. i ono belo sta se nakupi, da lagano sa gazom skinem. tako mi je rekla. IZVORNA PORUKA: Tashke Trebala bi izaći cela pečurka... no, uglavnom ne izađe. IZVORNA PORUKA: cicko Mi smo po malo prevlacili kozicu, i mislim da smo je skroz prevukli. Igor uopste nije reagovao, svaki put sam pratila reakciju.
|
|
|
|