choopa choops -> RE: Cipele za prohodavanje DA ili NE? (18.12.2015 13:26:49)
|
Ako mene pitate, a ne pitate [sm=jezicek.gif], potpuno je svejedno hoće li nosit obuću s uloškom ili ne. Eno djece u Africi bez obuće, pa je sve OK. Opet, mi smo nosili obuću sa uloškom, pa je opet sve OK. Tako da ja mislim da je to savsim svejedno. Prim.dr.sc. ortopedije Choopa [sm=jezicek.gif] (šalim se, da neko ne pomisli stvarno). Elem daco, Ciciban su se nama pokazale kao dobre i udobne što se tiče uloška i tih stvari, ali spoljašnji materijali su ima grozni, nakon nekoliko nošenja izgledaju kao radničke cokule. Katastrofa. Isto važi i za Chicco, s tim da su od Chicco modeli bili puuno ljepši. Pollino i Pavle su stvarno izdržljive, ali prilino su grube. Na kraju su mi Bambi bile najbolje, jedo vrijeme smo se bavili čak i njihovom prodajom, ali nisu dobro proazile. A da, a što ne probaš i Naturino, izgledaju mi baš odlične, a znam da ih kod vas ima?! A što se tiče broja, uopšte ne mora da znači da ćete morati kupovati stalno nove. Moja L je mogla da nosi i po godinu dna istu obuću. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|