Anoniman -> RE: operacija krajnika (17.10.2008 15:49:34)
|
Ne znam kako se to sada radi, ali sam sigurna da je još više rutinski nego kada su meni vadili, činjenica samo 3ći krajnik. (to je bilo pre malo više od 20god). Sve u svemu, dok sam čekala da se otvori tema, razmišljala sam koliko sam godina tada imala, i zaključila sam da sam imala između 3 i 5god, tako da je to onoliko koliko ima i tvoja devojčica. Sećam se da sam nakon operacije još neko vreme ležala u krevetu, nisu mi dali da pričam, ni pijem, bilo mi je dosadno. Sačekala sam momenat da svi lekari i moja mama izađu iz sobe, ustala sam, presvukla se, spakovala sam svoje stvari u svoj mali Sarah Key kofer i krenula niz hodnik. Kod sestrinske sobe sam zastala, mahnula i pošla dalje. I mama je bila u sestrinskoj sobi, rekla je dr da se ne trudi da me zaustavi, tako smo otišle kući. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] A pre operacije... bila sam suviše mala da bih bila svesna (bar ja mislim da je to), znam da se nisam bojala, ušla sam u salu, legla, spustili su mi onu masku na lice i ničeg se dalje ne sećam. Sledeće je ono što je bilo u sobi (kada sam se spakovala). Ne sećam se straha, ne sećam se bola.
|
|
|
|