*Alexx* -> RE: Kako vaša beba spava? (2.3.2010 8:32:49)
|
Iz druge teme: IZVORNA PORUKA: Anoniman Ne znam da li ste negde vec pisali o ovoj temi, ako jeste molim odgovorne da je onda prebace. Do kada ste stavljale bebe u fiksator (pod pretpostavkom da ste ga koristile)? Moje bebe imaju tri meseca i vec su ih skroz demolirale. Vise uopste ne leze na boku, nego se odmah okrenu na ledja. Frka mi je, posto dosta bljuckaju, da ih izvadim iz fiksatora, mada kao sto rekoh, vrlo brzo se same okrenu na ledja. Kakva je situacija kod vas? Pozdrav. IZVORNA PORUKA: Tasha RR Nisam koristila fixator, urolala sam pelenu i na to sam ga naslanjala, mada on nikada nije spavao na boku (naime, jeste, jako retko). Uglavnom je spavao na leđima. Nije bljuckao. Ali, pošto sam tada bila frustrirana što spava na leđima jer ŠTA AKO IPAK BLJUCNE, onda sam negde pročitala da su lekari dokazi da je smrtnost beba od davljenja usled bljuckanja u snu mnogo veća ako su bebe recimo na stomaku nego na leđima (što meni nema smisla). Čak mislim da je pisalo da su bebe najbezbednije na leđima. Nisam to čitala u nekim bla bla novinama, mislim da sam pročitala u knjizi Nega majke i deteta, ali ne bih baš 100% garantovala.
|
|
|
|