dunja RR
|
Nato, sve te razumem, ja sekunda slobodnog nemam u toku dana sa M, bukvalno sekunda. Spavam malo stanradno, ali mi je dan sve zgužvaniji, da ne znam kako da postignem svašta nešto što mi stoji neurađeno. Sava je bio skroz drugačiji, ona ne staje, ne staje. Svaki sekund smo uz nu, jer samo izvlači, izvlači. ,nogo brže i uči, radoznala je, tvrdoglava, zahtevna. Ja radim od kuće, i ona dolazi neki dan iz druge sobe, cela faca joj ižvrljana crvenim flomasterom, a bila sa mm i S u drugoj sobi, oni nisu ni skontali šta je uradila. Mada mm se često pored nje onesvesti od umora, ona napravi ...hm. da ne kažem šta :D, pa dopuzi do mene u sobu, dok on onesvešćen negde leži Drugi dan, pojela neki S pečat, plav joj biojezik, usta, sve. Spava prvi deo noći ok, okreće se isto na stomak odavno, u poslednje vreme se puno vrti. Spava u mom krevetu, ali od skora zaspi i S pored nje, uspavam ih zajedno, ona na sisi zaspi dok njemu čitam knjihu, a mm ja nekih sat, dva u drugoj sobi odgledamo nešto za svoju dušu, Kesića npr. Ovo zajedničko uspavljivanje smo skoro uveli, jer smo počeli da ludimo od umora. Pa posle S prebacimo kod mm, ja se vratim kod M i radim, Ona se onda budi oko 2-3, taman kada ja legnem, jer ja radim do tada, dok mi se oči ne zatvore. Sisa tada, pa opet zaspi, u principu budi se jednom ili dvaput za sisanje noću. Evo ih