Anoniman -> RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? (25.6.2010 22:43:33)
|
Pre koji dan sam shvatila da su se stvari drastično promenile, i da ne mogu da verujem da o tome nisam ranije mislila. 1. Više nemam gde da stavim sto za povijanje bebe (kao onomad sa Lukom). Merili smo mm i ja po stanu na sve strane, i do kraja sam odlučila da prepovijam bebu na veš mašini, imam ono mekano za povijanje na njoj, samo mora iznad mašine da se napravi jedan ormar (ili kako se već to zove... viseći elemenat), gde bih između ostalog stavila pelene za bebu, pavlovićevu i sl. 2. Nemam gde sa bebinim stvarima, ormari su puuuuni. Tako da bi bilo najjednostavnije da izbacim kompletan nameštaj dnevnoj sobi i sve kupim novo sa novim razmeštajem, jer bih mogla ubaciti u dnevnu sobu onda jedan američki plakar i rešiti sve svoje probleme, ALI nemam para za takvu akciju. Tako da ćemo praviti u trpezariju jedan elemenat u koji bih prebacila sve mm-ove i svoje košulje, a u donji deo sve knjige sa faxa. Time bih oslobodila u ormanu 1,5 policu, u jednoj komodi dve manje police i 2 fioke. A za dalje... videćemo...
|
|
|
|