Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 22.2.2010 14:17:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Hm...pa nisam pametna odakle da krenem da trazim A nisam bash za vishesatnu shetnju...da bih obishla sve i nashla....
|
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 22.2.2010 14:18:21
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: LillyT Imas u Merkuru raznorazne nalepnice, cene se krecu od 1200 do 2000. A gde imam Merkur?
|
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 22.2.2010 14:24:25
|
|
|
|
Daca88
|
E setila sam se,bilo je nekada u Mega Rodicu,znas onaj prema Palicu.Kad udjes imas apoteku,svasta nesto,butike sa bebi opremom,sa decijim stvarima,imas kolica,krevetice...imaju najverovatnije i to.Znam da ti nije lako pesaciti,ali ako imate kola lepo se odvozite i gledate.Tamo zaista svasta ima.Ili dodjes do grada,pa uhvatis autobus br.6
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 22.2.2010 14:32:10
|
|
|
|
LillyT
|
IZVORNA PORUKA: Smeshkica IZVORNA PORUKA: LillyT Imas u Merkuru raznorazne nalepnice, cene se krecu od 1200 do 2000. A gde imam Merkur? U Novom Sadu (bar je bio do pre koji mesec)
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 22.2.2010 17:42:29
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Daca88 E setila sam se,bilo je nekada u Mega Rodicu,znas onaj prema Palicu.Kad udjes imas apoteku,svasta nesto,butike sa bebi opremom,sa decijim stvarima,imas kolica,krevetice...imaju najverovatnije i to.Znam da ti nije lako pesaciti,ali ako imate kola lepo se odvozite i gledate.Tamo zaista svasta ima.Ili dodjes do grada,pa uhvatis autobus br.6 Znam...bila sam tamo nedavno...ali nisam videla nishta tako....imaju svakakvih dzidzamidza...al nemaju nalepnice... Delija....ne volem bash kupovati na nevidjeno.... ja bi to radije da pogledam..i dimenzije...i boje uzivo... Lilit....neznam bash toliko NS...al valjda tju natji....
|
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 22.2.2010 18:51:16
|
|
|
|
gagana83
|
Smeskice,potrazi po knjizarama.Ja sam to kupila u knjizari,samo nisu bile nalepnice pojedinacne vec na jednom velikom samolepljivom papiru pa sam ja to seckala i lepila.Stavila sam sliku na prethodnoj stranici.
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 23.2.2010 9:27:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Aha....znachi i ti si kupila u komadu....pa seckala.... Mozda tju pre natji takvu varijantu...nego pojedinachno.... Videla sam....bash je lepo
|
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 24.2.2010 13:46:22
|
|
|
|
ljubičica
|
Mm i ja se ubismo od razmišljanja šta da radimo sa našom sobom kad nam dođe beba. Najveći problem nam pravi TV (kojeg ja neću da se otarasim ni u ludilu) jer su nam svi priključci ,i za kablovsku,i štekeri tu gde bismo stavili krevetac.
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 24.2.2010 13:51:02
|
|
|
|
NadaR
|
Ljubiciceee
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 24.2.2010 13:59:03
|
|
|
|
ljubičica
|
Eto i mene napokon! Ubacio mi muž internet i kod kuće i sad mogu da čukam do mile volje. Ali, bre sve mi nepoznate žene na RR, samo vas nekoliko poznajem
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 24.2.2010 14:04:37
|
|
|
|
NadaR
|
Ima puno novih djevojaka! Ajde u kafanu
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 8.3.2010 13:32:44
|
|
|
|
indy_25
|
A evo i sobice sve je zavrseno jos da se opere i ispegla posteljina i postavi i stvarcice za bebu. Ovdje sam ubacila i ovaj mali dvosjed da mogu tu da je dojim i da ponekad odmorim. Ovo je ona famozna banjica koju sam po naredjenju babice morala da kupim takozvana stojeca banjica i dodje i cijev neka koju stavis u ovu kantu ispod i ispustis vodu da ne bi nosila cijelu banjicu. e ovo je krevetac i iznad ce doci mreza za komarce kad se tata sjeti da je postavi.
|
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 8.3.2010 14:52:05
|
|
|
|
*Alexx*
|
Indy, divna je sobica! Taj dvosed mi je super
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 8.3.2010 15:08:06
|
|
|
|
Unica
|
indy, preslatka je sobica a i prakticna...
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 8.3.2010 15:10:34
|
|
|
|
indy_25
|
Hvala i meni se isto svidja kako smo je uredili.
|
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 8.3.2010 15:11:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni se svidja soba....najvishe zbog boja
|
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 8.3.2010 15:15:36
|
|
|
|
indy_25
|
Ja sam birala kombinaciju Pink - Bijela nisam htjela baby rozu, svidja mi se jos i ljubicasta ali eto ispade ovako.
|
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 8.3.2010 15:29:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja tju ako budemo imali vremena i para da se zezamo...verovatno ljubichasto zuto da okrechim sobu....a detalji tje biti vetjinom u tim bojama
|
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 8.3.2010 15:51:53
|
|
|
|
magnetic
|
Mi smo odlucili da za pocetak ne radimo nista sa sobom u kojoj ce biti beba.Soba je vec sveze okrecena,samo cemo napraviti mali razmestaj da bi nam se lepo uklopio krevetic i komoda.A kada beba bude malo veca.tj.kada odlucimo da je vreme da spava sama i da dobije svoju sobu,onda bi gledali kako da je preuredjujemo. Indy sobica je pre pre preslatka
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 8.3.2010 16:00:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Mi isto u pochetku necemo imati sobu samo za bebe....jer tjemo se preseliti u vetju sobu 5x5... gde treba da se smestimo mi...i bebe zajedno.... tako da soba mora da se preuredi... Jedva chekam da krenemo sa tim
|
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 8.3.2010 16:19:14
|
|
|
|
izabella7
|
Evo i nase sobice,ako sam do bro skontala ovaj slikomat
< Poruku je uredio izabella7 -- 8.3.2010 16:32:10 >
|
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 8.3.2010 16:19:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Nisi ceo link prekopirala
|
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 8.3.2010 16:31:59
|
|
|
|
upgrade011
|
Mi takodje necemo imati sobu za bebca. To ce biti tek kad se mi iselimo iz nje a sada cemo spavati zajedno. Jedino cemo od namestaja uneti krevetac i malu komodicu i isprazniti dobar deo jednog ormara za bebine stvari. Jedva cekamo toplije vreme da krenemo sa krecenjem mada nam i ovo odgovara jer i dalje ne mozemo da se odlucimo za boju - jednog dana hocu zelenu, drugog zutu, treceg narandzastu ...i tako redom, a sve te boje osim zelene imamo u drugim prostorijama pa ne bi da se ponavljam. Mnogo su mi se svideli i ovi crtezi i nalepnice koje su neki koristili za dekoraciju izabella7, sobica je prelepa, kao da gledam neku sliku iz casopisa Gde si nabavila taj stalak za kadicu? Bas tako nesto trazim.
< Poruku je uredio upgrade011 -- 8.3.2010 16:37:14 >
|
|
|
|
RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? 8.3.2010 16:41:09
|
|
|
|
indy_25
|
izabella soba je super bas je lijepa. Hahha imamo istu kadicu vidi se da smo obadvije u Holandiji.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Cepanje na porođaju: Kako ga izbeći?Položaj u kojem ćete roditi ima veliki uticaj na to da li ćete se pocepati ili će biti potrebno sečenje perineuma. Cepan...
13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?