Jeca* -> RE: Kako pripremiti kutak za bebu, u vašoj sobi? (25.1.2010 21:38:47)
|
IZVORNA PORUKA: OTI Guppy, Verus hvala... I mi stavljamo mokar peskir i tamo jako retko otvaramo i inace jer nam je stan mali pa kad otvorimo terasu vetri se ceo stan... Ok onda ne moram da brinem...taman sam se uspanicila... Inace jeste toplo kod nas u stanu...mi smo sada u kratkim rukavima...ja cesto otvaram jer je toplo... Hvala vam puno.. krevetac nam stize u februaru pa cu da slikam i stavim sve na RR... prvo sto savetujem je da kupis onaj mali aparat (ima ga u svim radnjama sa tehnikom ili sportskim) koji meri temp i vlagu. I nama je zgrada nova pa se ispostavilo da je visoka vlaznost u stanu. Ni sad ne kapiram da li je to zato sto je investitor odvalio preveliku termiku na fasadi ili je negde nesto lose izvedeno pri zidanju, sve u svemu meni je i zimi previse vlazno i to opet nije dobro. Ovo je offtopic. A sto se tice uredjenja sobe savetuje se da, ako je moguce, dete ne bude uz prozor i radijator. Takodje, kod novih zgrada prozori dobro dihtuju, pa to onda ne predstavlja problem.
|
|
|
|