Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta biste poklonile osobi iznad? 27.2.2009 8:30:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Zašto pokalnjate lu slobodno vreme? Pa od kada joj Roko ide u vrtić ima toliko slobodnog vremena da je ni na RR nema! MMMMMMMM Ja ne znam da dajem ni da primam poklone. Ali guppy moja, da ne menjaš više Mi i JA... (ko razume shvatiće)
|
|
|
|
RE: Šta biste poklonile osobi iznad? 28.2.2009 17:34:23
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Zašto pokalnjate lu slobodno vreme? Pa od kada joj Roko ide u vrtić ima toliko slobodnog vremena da je ni na RR nema! Što si ljubomorna pa vidi žena da poranim u 06h na rr jer poslije nemam vremena A ja svojoj Tashalini poklanjam, SUNRISE
|
|
|
|
RE: Šta biste poklonile osobi iznad? 19.3.2009 13:24:12
|
|
|
|
guppy RR
|
Voćni kup u Sombolini
|
|
|
|
RE: Šta biste poklonile osobi iznad? 19.3.2009 13:26:44
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lu Što si ljubomorna pa vidi žena da poranim u 06h na rr jer poslije nemam vremena A ja svojoj Tashalini poklanjam, SUNRISE Nisam ljubomorna, fališ mi!!!
|
|
|
|
RE: Šta biste poklonile osobi iznad? 20.3.2009 23:38:15
|
|
|
|
eugenija
|
Ja bi Tashi poklonila trenerku i mercedesa
|
|
RE: Šta biste poklonile osobi iznad? 20.3.2009 23:40:15
|
|
|
|
Anoniman
|
A ja tebi draga Međimurje...
|
|
|
|
RE: Šta biste poklonile osobi iznad? 20.3.2009 23:40:58
|
|
|
|
guppy RR
|
a ja taši buket cveća što se setila da napiše to za Eugi (eugi, upala si u našu zamku) hahahahahahahahahaha
|
|
|
|
RE: Šta biste poklonile osobi iznad? 20.3.2009 23:41:20
|
|
|
|
eugenija
|
A šta da radim sa tvojim Međimurjem, hahahahahahahaha
|
|
RE: Šta biste poklonile osobi iznad? 20.3.2009 23:42:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Da ga daš mužu na negovanje...
|
|
|
|
RE: Šta biste poklonile osobi iznad? 20.3.2009 23:42:34
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: guppy RR a ja taši buket cveća što se setila da napiše to za Eugi (eugi, upala si u našu zamku) hahahahahahahahahaha A ja htela za Lu da se ona javi da joj poklonimo šta joj treba, nisam znala da je zamka za mene.. Njaaa
|
|
RE: Šta biste poklonile osobi iznad? 20.3.2009 23:42:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Ju... napisala si sa mojim međimurjem... njega nemoj da daš svom mužu na negovanje...
|
|
|
|
RE: Šta biste poklonile osobi iznad? 20.3.2009 23:43:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Čekamo već danima da se javiš u ovoj temi!
|
|
|
|
RE: Šta biste poklonile osobi iznad? 20.3.2009 23:44:04
|
|
|
|
guppy RR
|
meni opet ništa ne pokloniste hahaahaaaha Ja Taši poklanjam onaj listić za prtljag... što se stavi na kofere... da može jasno da obeleži svoju međicu, ako dođe u pogrešne ruke da se zna da je njena ... i da neko drugi ne sme da masira
|
|
|
|
RE: Šta biste poklonile osobi iznad? 20.3.2009 23:45:45
|
|
|
|
eugenija
|
Aaaaa mafijoooo A Guppy, ja tebi poklanjam ćistaća za akvarijum
|
|
RE: Šta biste poklonile osobi iznad? 20.3.2009 23:45:45
|
|
|
|
Sneža
|
Ju,međumurje,međica,listić,međunožje,mislim žene šta je sa vama danas?
|
|
|
|
RE: Šta biste poklonile osobi iznad? 20.3.2009 23:45:59
|
|
|
|
Anoniman
|
E sada mi je neprijatno. Jao guppy... a šta bih ti mogla pokloniti? Ne vredi... kada su tvoji postovi u škakljivim temama "mhm" ... smisliće eugenija.
|
|
|
|
RE: Šta biste poklonile osobi iznad? 20.3.2009 23:46:50
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Sneža Ju,međumurje,međica,listić,međunožje,mislim žene šta je sa vama danas? Ma ja sam u šoku što ne spavate?!
|
|
|
|
RE: Šta biste poklonile osobi iznad? 20.3.2009 23:54:35
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Da ga daš mužu na negovanje... E pa sestro stvarno si me iznenadila Ja se pitam o čemu ove sad,nisam čitala temu međimurje
|
|
|
|
RE: Šta biste poklonile osobi iznad? 20.3.2009 23:56:21
|
|
|
|
eugenija
|
Za Lu:
|
|
RE: Šta biste poklonile osobi iznad? 20.3.2009 23:56:31
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: guppy RR Voćni kup u Sombolini Evo ja tebi prekoreda,jednog drvosječu velikih ruku
|
|
|
|
RE: Šta biste poklonile osobi iznad? 20.3.2009 23:58:12
|
|
|
|
Lu
|
Eugenijaaaa smrači mi se pred očima,j a stvarno neznam kako ću iz noći izaći, jutro će nadam se biti pametnije
|
|
|
|
RE: Šta biste poklonile osobi iznad? 20.3.2009 23:59:19
|
|
|
|
Lu
|
A nešto ga gledam...hoće li da me golicaju te kvržice
|
|
|
|
RE: Šta biste poklonile osobi iznad? 21.3.2009 0:00:59
|
|
|
|
eugenija
|
Pa stavi ga prvo na međimurje pa probaj
|
|
RE: Šta biste poklonile osobi iznad? 21.3.2009 0:05:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Lu, tema je tretiranje međice, ili tako nekako. Tamo ćeš da saznaš i za nov trg...
|
|
|
|
RE: Šta biste poklonile osobi iznad? 21.3.2009 0:08:06
|
|
|
|
Lu
|
Ovo je za Eugi
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Бррррр....
пеперутка16
Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....