Zemunka85 -> RE: Koja ste krvna grupa? (14.7.2012 0:08:58)
|
Pa da :-). Ja sam rodjena u 32. nedelji (tj kao da se ja danas porodim :-)), pa zbog silnih komplikacija, menjali mi krv bla bla i mislim da je to posledica toga. Kada sam u APRILU lezala u bolnici, svi su dobili krvnu grupu sutradan, na moju se cekalo. Onda cujem da je to neka retka podgrupa. Nulta pozitivna, moze svima da daje, a prima samo svoju, koliko znam. Ali ja sam kao primalac nulta NEGATIVNA. Ne znam kako. Ispod u napomeni pise "Skrining antitela - nulta negativna", kao i "Direktan AHG test (Coombs) - nulta negativna". Pored imena krvne grupe tj NULTA POZITIVNA, stoji i slovo W, rece ona sta znaci, zaboravila sam. I juce odem da vadim krv, za KG, jer sam menjala prezime i odnesem taj papir, jer sam radila pre par meseci i zena me iznenadi sa tim kako nisam radila antitela. Kazem niko mi nije rekao, a ona "Znam, ne mogu ja da ih ucim" - oni su mi i u aprilu radili KG, pa zna sestre koje su bile zaduzene da mi to kazu. Jbg. Sad ce mi i to uraditi, nadam se da je OK. Samo i dalje ne kapiram kako se uklapam u tu pricu...
|
|
|
|