Anoniman -> RE: Vaginalna lučenja (belo pranje) u trudnoći (25.12.2009 12:42:43)
|
IZVORNA PORUKA: maslinica cao curke, vidim vec neko vreme niko nije nista pisao o ovom problemcicu, nazovimo ga tako. Najme imam pojacani sekret...i jos nesto, udala sam se u drugu drzavu, pa sad muku mucim i sa doktorima...kad idem kod svojih obidjem svoju doktgorku u koju imam bezgranicno poverenje i koja me svaki put pregleda i uz i ginekoloski i na mikroskop pogleda sastav unutrsnjosti:):):)..imala sam gljivice, nesto malo, dala mi vaginalete Gyno daktarin i proslo. sad sam ponovo kod nove kuce i javila se ovde u dom zdravlja svojoj doktorki br. 2 i pozalim joj se da imam malo jaci sekret i ona mi bez ikakvog pregleda da macmiror komplex 500, da koristim 6 sada i 6 pre poroda. inace mi je termin 1.5. i ja kao ja, ajde da probam da ne stavljam vaginalete, ali nije islo, stavila dve i odustala jer me strasno nesto smetalo iznutra, cudan osecaj, jako neugodan. Da li imate iskustva sa tim vaginaletama i takvim iskustvom. Jucer celi dan nista i danas primetim opet, ne pece, ne svrbi i nema miris...ali mi je nekako cudan osjecaj.... unapred hvala! Maslinice, ne mogu da skapiram kakav cudan osecaj unutra imas? AKo nema miris, boju i slicno onda ne verujem da je nesto... A posto sam skapirala da si trudna, u trudnoci je sasvim normalno da imas pojacan sekret...meni nekad curne kao da sam se upiskila ali mi je DR radio sve analize i rekao da je sve OK... Nemoj da brines... Ne znam za vaginalete..Znam da postoje one neutralne - kantarionove..samo ne znam da li mozes u trudnoci da ih koristis.. Pokusavam da prebrojim koja si nedelja..ako ti je termin u maju, znaci ti si dva meseca posle mene a meni je sekret bio najjaci bas tada.. verujem da je sve ok. nisam shvatila kakav te osecaj muci ???
|
|
|
|