lesica -> RE: Vaginalna lučenja (belo pranje) u trudnoći (15.8.2014 12:38:27)
|
IZVORNA PORUKA: Ipokrisia Trudnicice, da li je normalno imati malo jaci sekret u trudnoci?Meni je radjen vaginalni bris na pocetku trudnoce, i nije bilo nekih stetnih bakterija, samo one sto su inace deo vaginalne flore... Pocetkom septembra radic mi cervikalni i Pappu...U medjuvremenu rekla mi je da stavljam Utrogestan vaginaletu jednom dnevno uvece (ali kontam da one nemaju veze sa lecenjem potencijalnih bakterija). Sutradan ujutru to meni malo iscuri,ali to vidim da je od toga.Medjutim ponekad mi se desi da bude kao ono u ovulaciji skroz providna tecnost ili belo pranje,promenim nekad i 2-3 gacica dnevno...Nekad se cak zabrinem da ne curi plodova voda, jer bas bude mokro :( IZVORNA PORUKA: Štetica Ipo normalno je da bude pojacan sekret,sve dok je bez boje i mirisa sve je ok. Daco javi se.... IZVORNA PORUKA: mika79 Ipokrisia ja sam imala pojačan sekret, sve dok je bez mirisa i ako te ne pecka je normalno. Takođe sam non stop menjala gaćice što od utrogestana koji iscuri a i od sekreta, ako će ti dr raditi bris u septembru znaćeš pravo stanje. IZVORNA PORUKA: miimiica_28 [sm=smiley31.gif] veliki pozadrav , tako sam se i ja brinula u vezi sekreta al sve je normalno samo ako je drugacijeg mirisa tj.neprijatog javiti se odmah doktoru . Meni se desilo da mi se sekret jako zgusnuo i razvlacio izvinjavam se na objasnjenu i otisla sam odmah doktoru koji je potvrdio da je to sve normalno zbog povecane tempetarure tjela u trudnoci . Vazno je samo da nesvrbi i pece, da nije neprijatnog mirisa i druge boje...
|
|
|
|