Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Priča o novom mobilnom telefonu 31.10.2023 14:14:36
|
|
|
|
flamingos
|
Pa super.Bitno da se sve sačuva.Koliko volim da gledam snimke kada mi je dete bilo malo.Milina.
|
|
|
|
RE: Priča o novom mobilnom telefonu 31.10.2023 14:15:42
|
|
|
|
Srecko47E
|
Aosikutno se slazem! Koliko je danas lakse s te strane, cuvanja uspomena. A ja sam tip koji voli sve da obelezi.
|
|
|
|
RE: Priča o novom mobilnom telefonu 31.10.2023 14:18:30
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Srecko47E Aosikutno se slazem! Koliko je danas lakse s te strane, cuvanja uspomena. A ja sam tip koji voli sve da obelezi. Isto.Sve značajno snimam,slikam...
|
|
|
|
RE: Priča o novom mobilnom telefonu 1.11.2023 10:51:36
|
|
|
|
Srecko47E
|
Kazu da se od uspomena ne zivi,ali ono sto mnogi nisu znaci....Uspomene su zapravo zivot. Sutra,kada ostarimo,mozda se necemo secati,no opipljiva uspomena ce biti tu. Mozemo da pogledamo,mozda se setimo i tog trenutka...
|
|
|
|
RE: Priča o novom mobilnom telefonu 1.11.2023 11:25:34
|
|
|
|
flamingos
|
Da,uspomeme su život.Toliko predivnih emocija navru kada gledamo albume,prepune fotografija praćene odrastanjem našeg deteta,njeno krštenje i sve drugo tokom života.
|
|
|
|
RE: Priča o novom mobilnom telefonu 1.11.2023 11:26:57
|
|
|
|
Srecko47E
|
...samo da odrzimo izradu slika,da ne napisem,tradiciju.
|
|
|
|
RE: Priča o novom mobilnom telefonu 1.11.2023 11:29:31
|
|
|
|
flamingos
|
Ja sam skoro uradila baš dosta fotografija.Tako,prođe neki period i isklasiram i uradim ih.
|
|
|
|
RE: Priča o novom mobilnom telefonu 1.11.2023 11:35:17
|
|
|
|
Srecko47E
|
Ja se spremam za sutra. Nisam radila od februara,bas imam dosta.
|
|
|
|
RE: Priča o novom mobilnom telefonu 1.11.2023 12:09:57
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Srecko47E Ja se spremam za sutra. Nisam radila od februara,bas imam dosta. Super.
|
|
|
|
RE: Priča o novom mobilnom telefonu 1.11.2023 15:09:55
|
|
|
|
Srecko47E
|
Yolobook ima super akciju.
|
|
|
|
RE: Priča o novom mobilnom telefonu 1.11.2023 15:59:50
|
|
|
|
flamingos
|
Mi samo pratimo akcije.
|
|
|
|
RE: Priča o novom mobilnom telefonu 1.11.2023 16:16:28
|
|
|
|
Srecko47E
|
Isto. Ne porucujem mimo akcija.Ok je cena i onda,ali je ovako mnogo povoljnije.
|
|
|
|
RE: Priča o novom mobilnom telefonu 1.11.2023 16:27:50
|
|
|
|
flamingos
|
Moj novi telefon ima internu memoriju od 128(ili 130,zaboravih),plus može i memorijska kartica.Uskoro kuckam sa njega.
|
|
|
|
RE: Priča o novom mobilnom telefonu 2.11.2023 8:26:05
|
|
|
|
Srecko47E
|
Ja ne mogu da kuckam preko telefona. Deluje mi komplikovano.
|
|
|
|
RE: Priča o novom mobilnom telefonu 2.11.2023 8:45:30
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Srecko47E Ja ne mogu da kuckam preko telefona. Deluje mi komplikovano. Čini ti se.Ja preko telefona i super mi je.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?